Lai atrastu jaunas emocijas, Dons dosies uz Sibīriju (55)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

29.marta vakarā dziedātājs Dons prezentēja savu koncerta ieraksta «Varanasi» DVD. Mūziķis bija lakonisks, iztika bez garām uzrunām, jo tāpat kā ikviens no viesiem ātrāk vēlējās redzēt koncertu.

Kā izrādās, Dons koncerta ierakstu «Varanasi» bija jau redzējis, bet, vērojot to ar skatītājiem, ieraksts kļuva daudz mīļāks un emocijas veicinošāks.

«Bija lieliski vērot un atcerēties, kā viss notika koncertos. Esmu liels kritizētājs, vienmēr kritizēju sevi, domāju, kā labāk izdarīt, lai nākamā reize ir pārliecinošāka, spēcīgāka, labāka, kvalitatīvāka. Māksliniekam nepārtraukti ir sevi jāuzlabo un jāaug,» skaidro Dons.

Dziedātājs spēja pat ar ieraksta palīdzību cilvēkos izraisīt spēcīgas emocijas, daudzi viesi, vērojot koncertu, pat apraudājās. Dziedātāja Aminata veselās trīs vietās nespēja valdīt pār savām emocijām.

«Nenoliegšu, arī es pats pašās beigās apraudājos, man tas likās mīļi, ka cilvēki zālē arī uztvēra koncerta emocionalitāti un raudāja, neskatoties uz to, ka tas bija ieraksts,» tā Dons.

Izejot no zāles un dodoties uz pasākuma neoficiālo vietu, viesi stāstīja, ka sākumā domājuši, ka kinoteātrī iekšā ir ļoti auksts, bet vēlāk tik sapratuši, ka saltums nāk no pozitīvajām tirpiņām, kas skrien pa ķermeni Dona dziedājuma dēļ.

Neoficiālajā daļā ikviens viesis saņēma jauno Dona koncerta ierakstu «Varanasi», ikviens izmantoja iespēju saņemt paša Dona autogrāfu un laba vēlējumu.

Viesi tika cienāti ar vasarīgām, gardām zemeņu kūciņām, putukrējumu ar zemenēm un daudziem citiem vasarai raksturīgajiem saldajiem ēdieniem.

Dons pastāstīja, ka tuvākajos plānos ietilpst gatavošanās festivālam «Summer sound», kā arī gatavošanās «Varanasi» noslēguma tūres koncertam Dzintaru koncertzālē.

«Pēc abiem šiem koncertiem došos uz Sibīriju, rakstīt nākamo albumu, gribu tajā dabūt iekšā plašumu, sajūtas, paplašināt redzesloku, redzēs, ko jaunās sajūtas atnesīs. Nebraucu uz Angliju vai Ameriku, jo esmu tur jau bijis, Sibīrijā gan neesmu,» smejas Dons.

Komentāri (55)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu