Ceļvedis: grafiti, bērni, Indija, pilsētas svētki, āra kino (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Maija beigas un jūnija sākums bagāts ar divām lietām. Šīs nedēļas nogalē varam doties priecāties citu Latvijas pilsētu svētkos, kā arī ļauties īsteniem bērnu svētkiem. Neiztikt arī bez tirdziņiem un koncertiem, bet, kas galvenais, - sākas āra kino sezona!

Ar Kiwie darbu izsoli un koncertu noslēgsies «Ziedoņdārza stāsti»

Foto: publicitātes

Rīgā ar daudzveidīgiem pasākumiem svinēs Bērnu svētkus

Foto: publicitātes

*31. maijā no plkst.11 līdz plkst.14 Rīgas Centrāltirgū notiks Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltīts pasākums, kura laikā dziedātāja Roberto Meloni vadībā notiks labdarības koncerts, darbosies radošās darbnīcas, veselīgo našķu meistarklase, radošo darbu izstāde, kā arī būs iespēja iegādāties izstādes «Tirgus portreti» mākslas darbus.

*Svinot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, 31.maijā Kalnciema kvartālā sadarbībā ar «Satori.lv» notiks īpaši bērniem veltīts bērnu festivāls ar plašu kultūras programmu.

*1.jūnijā bērni gaidīti vēsturiski tradīcijām bagātajā Bērnu svētku svinību norises vietā - kultūras pils «Ziemeļblāzma» parkā, kur šogad notiks pasākums «Kino, kino, kino...». Būs arī radošās darbnīcas, koncerts, piepūšamās atrakcijas, vizināšanās zirga pajūgā un, protams, ekskursija skaistajā Ziemeļblāzmas pilī.

*Mežaparka Zaļajā teātrī jau otro gadu pēc kārtas notiks sportiskas aktivitātes pasākumā «Mazā stiprinieka piedzīvojumi multfilmu pasaulē». Tajā bērni varēs piedalīties atrakcijās, prāta spēlēs, sportiskās nodarbēs un radošās darbnīcās, kā arī skatīties koncertu - dziedātāju, dejotāju un cirka studijas priekšnesumu.

*Vērmanes dārzā notiks «Bērnu Eiropas karnevāls», masku gājiens, bērnu grāmatu lasījumi, priekšnesumi uz skatuves, kā arī, piedaloties spēlēs un rotaļās, varēs iepazīties ar Eiropas valstīm un to bērnu literatūras varoņiem.

*Vienā no Rīgas augstākajiem kalniem, Dzegužkalnā, notiks brīvdabas pasākums «Saules bērni», kura laikā bērni varēs darināt lupatu lelles, darboties foto darbnīcā, zīmēt, iet rotaļās kopā ar pasaku varoņiem Saulstariņu un Saules meitiņu. Parkā visas dienas garumā būs arī koncertprogramma.

*Vecrīgā bērni gaidīti koncertā «Tikai dzintars vien», kas notiks kultūras centrā «Mazā ģilde», kā arī Konventa sētā pie Porcelāna muzeja, kur būs skatāmas «Leļļu izrādes Porcelānijā».

Slīteres ceļotāju dienas!

Foto: publicitātes

Slīteres ceļotāju dienas tēmas un programma

Siguldā atzīmēs novada svētkus

Siguldā šonedēļ notiks novada svētki «Lielā svētku ekspedīcija - savu medaļu kaldinot!». Svētki norisināsies līdz pat svētdienai - 1.jūnijam.

Siguldā atzīmēs novada svētku programma

Foto: publicitātes

Kandavas novada svētki

Šajā nedēļas nogalē, no 30.maija līdz 1.jūnijam, notiks Kandavas novada svētki, kam šogad dots nosaukums «Citāda Kandava».

Foto: publicitātes

Jelgavas pilsētas svētki

Pilsētas svētku laikā plānoti dažādi pasākumi – tradicionālais pilsētas svētku gājiens, Amatu diena, koncerti, kā arī dažādas ekskursijas. Šogad svētku devīze ir «Ieraugi Jelgavu krāsās!».

Jelgavas pilsētas svētku programma

Foto: publicitātes

Rēzeknē notiks mākslas un mūzikas festivāls «Sevenhills»

Foto: publicitātes

Cēsīs notiks vinilplašu tirdziņš

Foto: publicitātes

KONCERTI

Gacho jauno albumu prezentēs 30. maijā Liepājā

Foto: publicitātes

«Ala Pagrabā» klezmer grupa «Dobra Notch» no Sanktpēterburgas

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Verdi «Trubadūra» jauniestudējums Operā

Foto: publicitātes

Ģertrūdes ielas teātrī notiks indiešu dejas vakars «Samagama»

Foto: publicitātes

KINO

Esplanādē sāksies brīvdabas kino vakari

Foto: publicitātes

Notiks «Kino Vasara» sezonas atklāšana

Foto: publicitātes
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu