Komiksu fani pieprasa filmu par Melno atraitni

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Marvel» komiksu fani ASV, Kanādā un Austrālijā sarīkojuši mītiņus, kuros pieprasījuši atsevišķas filmas izveidošanu par aktrises Skārletas Johansones spēlēto varoni Melno atraitni, ziņo britu laikraksts «The Guardian». Bijusī Valsts drošības komitejas (VDK) aģente parādījusies «Iron Man» («Dzelzs vīrs»), «Captain America» («Kapteinis Amerika») un «Avengers» («Atriebēji») filmās, taču kinostudija «Disney» neplāno uzņemt par viņu atsevišķu filmu, lai gan pārējiem populārākajiem varoņiem tādas ir.

«Marvel» oktobrī izziņoja turpmākajos gados gaidāmās filmas. Pirmā komiksu kompānijas filma ar galveno varoni sievieti būs «Captain Marvel».

Amerikāņu blogere Kristīna Rīlija sacīja, ka esot sarīkojusi mītiņus tāpēc, ka viņu sarūgtinājusi pārāk nenozīmīgā loma jaunākajā supervaroņu grāvējā «Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets»).

«Melnā atraitne ir nozīmīga sieviešu dzimuma supervarone «Marvel» pasaulē. Viņa ir pelnījusi ko vairāk par mīļākās lomu,» Rīlija raksta savā interneta vietnē. «Viņa ir apmācīta slepkava ar ļoti interesantu pagātni. No Krievijas spiedzes viņa kļuvusi par Atriebēju locekli un glābj pasauli. Viņai vajadzētu pašai savu filmu un preču līniju. «Marvel» jābūt lepniem par iespēju attīstīt šo varoni tādā, ko meitenes var uzskatīt par paraugu. Diemžēl izskatās, ka «Marvel» un «Disney» joprojām neieklausās, tāpēc vēlos kaut ko darīt lietas labā.»

Mītiņi notika 16 ASV, Kanādas un Austrālijas pilsētās. Fani bija ģērbušies līdzīgi Melnajai atraitnei - pieguļošos ādas tērpos un ar sarkanām parūkām galvā.

«Captain Marvel» plānots izdot 2018. gada jūlijā. ASV gaisa spēku pilote Kerola Danversa pēc negadījuma slepenā militārajā bāzē iegūst spēju lidot un necilvēcīgu spēku.

Konkurējošā kinostudija «Warner Bros» 2017. gadā gatavojas laist klajā kinolenti «Wonder Woman», kurā Brīnumsievieti spēlēs izraēliešu aktrise Gala Gado.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu