Elena Dedženeresa un viņas sieva Porša de Rosi plāno vēlreiz apprecēties (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Populārā raidījuma vadītāja, komiķe Elena Dedženeresa un viņas sieva Porša de Rosi vēlreiz iestūrēs laulības ostā, lai atjaunotu laulību zvērestus, apliecinātu savas jūtas un padarītu īpašu savu sesto kāzu gadadienu.

Elena Dedženeresa un viņas mīļotā sieviete Porša de Rosi laimīgā laulībā ir aizvadījušas sešus gadus un tieši savā kāzu dienā izlēmušas vēlreiz apmainīties laulību zvērestiem un vēlreiz zvērēt viena otrai mūžīgu mīlestību un uzticību.

Sievietes plāno kāzas svinēt Austrālijā, kura ir Poršas dzimtene, uz svinībām aicinot savus tuvākos draugus un ģimenes locekļus.

Pēdējā laikā tiek runāts, ka sieviešu laulība ir apdraudēta; šādā veidā slavenības vēlas izbeigt visas baumas un maldus par viņu nesaskaņām.

Kāzas tiks svinētas 16.augustā, kas ir pāra pirmo laulību oficiālais datums, kāzas notiks Sidnejā, jo tieši šajā pilsētā ir daudz homoseksuālu cilvēku un tas ir veids, kā veicināt toleranci Austrālijas iedzīvotāju vidū.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu