Video: Eštons Kačers palīdz tūristiem salabot automašīnu (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Aktieris Eštons Kačers, redzot nelaimē nokļuvušus tūristus, steidzās tiem palīdzēt un salabot automašīnu, kaut pašam nav ne jausmas, kā tas darāms.

Tūristu grupa devās ekskursijā pa Holivudas kalniem, bet viņu automašīnas akumulators neizturēja tādu pārbaudi un saplīsa.

Tūristiem nācās automašīnu stumt nost no ceļa un mēģināt apstādināt kādu no garām braucošajām automašīnām, lai lūgtu palīdzību.

Par laimi, garām brauca aktieris Eštons Kačers, kurš apstājās un jautāja, kas noticis. Uzzinot par problēmu, viņš apsolīja palīdzēt, bet pirms tam viņam jāaizved mājās sieva.

Aktieris turēja doto vārdu un pēc mirkļa atgriezās pie nelaimē nokļuvušajiem tūristiem, ekskursanti nespēja tam noticēt, jo uzskatīja, ka viņš neatgriezīsies.

Kačers atvēris automašīnu un paziņojis, ka neko nesaprot no mašīnām, beigu beigās ar visu kopīgiem spēkiem automašīnas akumulators tika uzlādēts un tūristi varēja doties ceļā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu