Roberto atbrīvojies no 13 kilogramiem un veido jaunu šova programmu (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Roberto Meloni beidzot ir sapratis, ko no viņa vēlas klausītāji, un ir nolēmis atgriezties pie savām saknēm, tāpēc veido jauno koncertu programmu latino ritmos. Lai spētu lieliski dejot un vilkt skaistu apģērbu, mūziķis saņēma sevi rokās, atbrīvojās no liekajiem trīspadsmit kilogramiem un nu jūtas lieliski.

Dziedātājs Roberto Meloni, pateicoties šovam «Izklausies redzēts», ir sapratis, ko cilvēki vēlas un gaida no viņa. Mūziķim ir jāatgriežas pie viņa saknēm un atkal jāizpilda latino stila mūzika, jo cilvēki no viņa gaida dzirksteles, enerģiju un dzīvesprieku.

Foto: Nauris Garkaklis

«Daudz strādāju ar sevi, sportoju, man ir divi treneri un apmeklēju sporta nodarbības piecas dienas nedēļā, neizlaižu man paredzēto laiku sporta zālē, jo saprotu, ka daru to sevis dēļ. Pateicoties uzņēmībai un veselīgam dzīvesveidam, man tas izdevās. Jūtos brīvāks, varu vilkt visu, ko vēlos, jūtos laimīgāks,» priecājas Roberto.

Roberto ir pārņēmusi laba sajūta, viņš kustas brīvāk, var vilkt jebkādu apģērbu, dziedātājs ir iemācījies sevi iedvesmot grūtos brīžos un saprot: ja tu to spēj, tad vari vienmēr iedvesmot arī citus.

«Kur slēpjas jaunās apņēmības atslēga, es nezinu. Kaut kas ir mainījies manā dzīvē, esmu laimīgs, enerģijas pilns un vēlos ar to visu dalīties,» smaida Roberto.

Tā kā Roberto gatavo latino programmu, kurā viņam visu laiku būs jādejo, sporta zālē tiek trenēta izturība. Dziedātājs ir apņēmies darīt visu, lai kļūtu par to, kas bija, tāpēc plāno atgriezties latino lauciņā.

Foto: Nauris Garkaklis

«Strādāju kopā ar divām brazīlietēm Vanesu un Mišelu, viņas ir īstas brazīlietes un lieliskas dejotājas. Kopā ar viņām veidoju jauno programmu, meitenes ne tikai piedejos man, bet mācīs arī cilvēkiem dejot, lai pēc šova nav mazuma piegarša, lai cilvēki paši ir izmēģinājuši dejot,» stāsta Roberto.

Šova programmā būs populāras latino dziesmas, tām pievienosies nevienam nezināmas dziesmas lieliskos ritmos un arī paša Roberto radītas dziesmas, lai piešķirtu programmai personīgumu.

«Pēdējā laikā esmu palicis daudz atvērtāks, kādreiz turējos tālāk no cilvēkiem, tagad ļoti patīk cilvēki, labprāt eju padejot salsu. Man ir labs garastāvoklis, to cilvēki redz, ieraugot mani, vienmēr smaida. Bērni nāk klāt uz ielas un saka – Šakira, Šakira; man par to prieks, kā gan savādāk, ja bērni un cilvēki gados tevi mīl, tas ir kas īpašs un rada gandarījumu,» tā Roberto.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu