Foto: Viens no prezidenta amata kandidātiem pozē ar motociklistiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Egils Levits gan neuzvarēja prezidenta amata vēlēšanās, bet tas netraucēja politiķim saņemt lielu atbalstu no cilvēkiem, kā arī dažādām organizācijām, motociklistu organizācija «Dieva suņi» pirms vēlēšanām steidza fotografēties ar sev šķietamo nākamo valsts prezidentu.

Par motociklistu organizāciju «Dieva suņi» tuvāk dzirdējām pagājušajā vasarā, jo tieši šie motociklisti bija tie, kuri ieradās Dzintaros, lai pie Dzintaru koncertzāles protestētu pret konkursa «Jaunais vilnis» norisi Latvijā.

Foto: facebook.com

Dienu pirms prezidenta vēlēšanām motociklu piekritēji satika vienu no kandidātiem Egilu Levitu, kuram šāds organizācijas atbalsts bija ļoti negaidīts, bet ļoti patīkams.

Turklāt Levits atzina, ka viņam pašam arī ir motociklista tiesības un viņš var oficiāli pārvietoties ar šādu spēkratu.

Foto: facebook.com

Kā savā portāla «Facebook» profilā raksta «Dieva suņi», Levits tiem teicis - nav vairs svarīgi, kā beigsies prezidenta vēlēšanas, ir svarīgi, ka cilvēki sāk mosties un viņiem nav vienalga...

Jau labu laiku tieši šā motociklistu kluba rindās ir atrodams bijušais «O!Kartes skatuves» dalībnieks Ivars Galiņš.

Foto: facebook.com
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu