Bejonsē un Jay-Z aizmuguriski aprunā Vestu, bet uz kāzām dosies (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kamēr Kima Kardašjana un viņas mīļotais Kanje Vests Parīzē plāno savas kāzas, pāra labākie draugi Bejonsē un Jay-Z viņus nemitīgi aprunā aiz muguras, bet tajā pašā laikā ir izlēmuši tomēr doties uz slavenību kāzām.

Par spīti tam, ka Jay-Z slavenību kāzās būs dziedātāja Kanje Vesta vedējs, viņš nekautrējas aiz muguras kopā ar savu sievu Bejonsē jokot par saviem draugiem un izteikt negatīvas piezīmes.

Jay-Z uzskata sava labākā drauga kāzas par lielu joku, kuram nebūs ilga nākotne. Mūziķim patīk Kanje un Kima, bet vienalga tos aprunā draugiem.

Ballītē mūziķim jautāts, vai viņš ir nolēmis doties uz gadsimta lielākajām, greznākajām slavenību kāzām, viņš smejoties pateicis, ka viss cirks jau ir aizbraucis uz Parīzi, bet arī viņš ar Bejonsē plāno doties uz šīm kāzām.

Pirms kāzām Jay-Z aizsūtījis Vestam dāvanu - zelta blašķi, kura izrotāta ar dimantiem, un desmit tūkstošus vērtu viskiju, kuru viņi varēs baudīt, gatavojoties kāzām lielās dienas rītā.

Kā ziņo abiem reperiem tuvu stāvošas personas, Jay-Z Kanji Vestu nemaz neuzskata par vienu no saviem labākajiem draugiem, tikai izliekas par tādu kopīgā darba dēļ.

Jay-Z nepatīk, ka Kanje bojā savu reputāciju, esot kopā ar sievieti, kurai nav ne talanta, ne sava biznesa, kura neko neprot darīt un neko īsti arī nedara.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu