Slavenības, kuras neuzticībā pieķēruši paparaci (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Iemantojot popularitāti, kļūst grūtāk nosargāt savu privāto dzīvi, īpaši ja paparaci ir aizdomas, ka dari ko nepareizu. Slavenības to apzinās, bet domā, ka spēs izvairīties no pieķeršanas nedarbos. Gadījumi, kad slavenības krāpj savas otrās pusītes un to pasaulei paziņo paparaci!

Aktrise Kristena Stjuarte un režisors Rūperts Sanders

Aktrise Kristena Stjuarte un režisors Rūperts Sanders krāpa savas otrās pusītes laikā, kad strādāja pie viena un tā paša filmas projekta. Pāris nekautrējās savas jūtas izrādīt publiski, domājot - ja jau otrās pusītes nav blakus, viņas to neuzzinās. Diemžēl laime bija īsa, jau pašā romāna sākumā viņus nofotografēja paparaci un par attiecībām uzzināja visa pasaule.

Foto: TT NYHETSBYRN

Kantri mūzikas zvaigzne Leana Raimsa un aktieris Edijs Kibrans

Ja ilgu laiku krāp savu otro pusīti, viss, ko vari darīt, kad tevi pieķer skūpstoties, ir teikt, ka tā ir fotomontāža, tieši ar šādu paziņojumu klajā nāca Leana Raimsa, kad viņu restorānā pieķēra skūpstāmies ar vīrieti, kurš nav viņas otrā pusīte.

Aktieris Eštons Kačers un seksīga blondīne

Labu laiku pirms aktieris Eštons Kačers tika pieķerts krāpšanā, jau baumoja par nesaskaņām starp Kačeru un aktrisi Demiju Mūru. Aktieri pieķēra, ejot iekšā viesnīcas numuriņā un skūpstoties ar seksīgu blondīni. Vēlāk izrādījās, ka blondīni sauc Sāra Leala. Par krāpšanu Mūra uzzināja no laikrakstiem tieši kāzu gadadienā.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Aktieris Baltazars Getijs un aktrise Sjena Millere

Vēl trakāk par slavenībām kuras pieķertas krāpšanā ir ja pieķer slavenības, kuras ir ģimenes draugi. Sjena Millere kopā ar Baltazaru Getiju un viņa sievu devās atvaļinājumā, daudz laika pavadīja kopā pludmalē, un vēlāk, dodoties uz mājām, aktrisi pieķēra skūpstāmies ar Baltazaru, kamēr viņa sieva gatavoja viņiem vakariņas.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Aktieris Raiens Felipe un aktrise Ebija Korniša

Aktieri iepazinās filmas «Stop Loss» uzņemšanas laukumā, un vēlāk ekrānā redzamās jūtas tika fiksētas ārpus uzņemšanas laukuma. Tajā laikā aktieris bija precējies ar populāro aktrisi Rīzu Viterspūnu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu