Dizainers Ralfs Lorēns ir apvainojies uz Keitu Midltoni (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Modes dizainers Ralfs Lorēns apvainojies uz Keitu Midltoni, jo viņa neieradās uz viņa klīnikas atvēršanu un īpašajām svētku vakariņām. Lai atklātu klīniku, kurā ārstēs krūts vēzi, un satiktu Keitu Midltoni, dizainers speciāli devās uz Londonu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Lorēns uzskatīja, ka Keitai Midltonei ir jāapmeklē viņa pasākums, jo tieši slimnīca «Royal marsden», kuras paspārnē atradīsies dizainera sponsorētā klīnika, ir prinča Viljama pārskatāmo objektu sarakstā.

Lai nosvinētu vēža klīnikas atklāšanu, Lorēns bija uzaicinājis Midltoni vakariņās, bet viņa neieradās. Hercogiene tikai pāris minūtes pirms vakariņu sākuma paziņojusi, ka neieradīsies, tas sadusmojis Lorēnu.

Kā izrādās, Keita nav ieradusies pasākumā tāpēc, ka Lorēns aizsūtījis viņai veselu iegribu sarakstu, sākot jau ar to, kur viņai jāsēž, ar ko jārunā un cikos jādodas mājās.

Pasākumu apmeklēja princis Viljams un atvainojās sievas vārdā, karaliskais vēstnesis vakariņās daudz runāja, priecājās par jauno klīniku un izteica komplimentus dizainera modelētāja talantam.

Ralfs Lorēns klīnikas izveidei ir iztērējis divus miljonus.





Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu