Kristīne Nevarauska izšķiras ar Ģirtu Ķesteri un nu ir kopā ar Arti Dzērvi (61)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto, LETA

Aktrise Kristrīne Nevarauska vairākus gadus par savu mīļoto vīrieti sauca Dailes teātra aktieri, savu kolēģi Ģirtu Ķesteri, nu, izrādās, abu attiecības ir beigušās un Kristīne ir atradusi jaunu mīlestību, multimākslinieku Arti Dzērvi.

Kā žurnālam «Privātā Dzīve» ziņo aculieciniece, aktrise Kristīne Nevarauska jau labu laiku tiekas ar multimākslinieku Arti Dzērvi, sieviete vairākkārt redzēta agrā rīta stundā iznākam no vīrieša dzīvokļa.

Arī aktrises kolēģi ir ievērojuši, ka Nevarauska no rīta pie darba izkāpj no Arta vadītās automašīnas.

Faktu, ka sievietes un vīrieša vidū valda mīlestība, pierāda kaut vai abu mīlnieku uzvedība uz ielas, skūpstīšanās, sadošanās rokās, viņi izturas kā iemīlējies, laimīgs pāris.

Aktieris Ģirts Ķesteris atsakās komentēt savu šķiršanos ar Nevarausku, savukārt pati aktrise neceļ telefonu.

Artis Dzērve arī nevēlas komentēt faktus par sievietēm, kuras ir viņam līdzās, jo tomēr viņam jāstrādā tajā pašā teātrī, nepabeigti ir vēl daudzi projekti. Viņš tikai piebilst, ka nedomā, ka kādam ir ko atņēmis, jo tas nav viņa princips, ja cilvēks ir aizņemts, tad ir aizņemts un nav nozīmes, sieviete viņam patīk vai ne, aizņemts cilvēks ir tabu.

2012. gadā žurnāla «Ieva» intervijā Ģirts Ķesteris norādīja: ja pāris šķiras, šķiršanās iemesls vienmēr ir vīrietis, ne sieviete.

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu