Holivudas dārgākās šķiršanās prāvas (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Mīlestība mēdz nebūt mūžīga, pāri šķiras dažādu iemeslu dēļ, un nereti šķiršanās vienai no pusēm liek zaudēt ne tikai otro pusīti, bet arī lielu daļu savas naudas. Kādas ir dārgākās slavenību šķiršanās prāvas?

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Eimija Irvina un Stīvens Spīlbergs pēc četru gadu laulības izšķīrās, un Spīlbergam tas izmaksāja 100 miljonus dolāru.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Pols Makartnijs un Hetere Milsa pēc ilgas tiesāšanās beigu beigās vienojās, un Hetere saņēma 60 miljonus dolāru.

Keitija Holmsa un Toms Krūzs. Pēc šķiršanās Krūzs maksā 400 000 dolārus gadā par savas meitas Suri Krūzas uzturēšanu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Harisons Fords un Melisa Matisone bija precējušies vienpadsmit gadus, izšķiroties sieviete ieguva 85 miljonus, un konkrēts procents no vīrieša ienākumiem katru gadu tiek ieskaitīts viņas kontā.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Kevins Kostners un Sindija Kostnere izšķīrās pēc sešpadsmit gadiem laulībā, izšķiroties sieviete ieguva astoņdesmit miljonus dolāru.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Donalds Tramps un Ivana Trampa izšķīrās mierīgā ceļā, vīrietis uzreiz bijušajai sievai par laulībā pavadītajiem gadiem piešķīra divdesmit piecus miljonus.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Taigers Vuds un Elina Nordegrena izšķīrās vīrieša neuzticības dēļ, tiesā pierādot vīra neuzticību, sieviete ieguva simts miljonus dolāru.

Foto: TT NYHETSBYRN

Maikls Džordans un Juanita Džordana pēc septiņpadsmit laulībā pavadītiem gadiem izšķīrās, un vīrietim nācās izmaksāt bijušajai sievai 168 miljonus.

Mels Gibsons un Robina Gibsone izšķīrās pēc laulībā pavadītiem trīsdesmit gadiem, sieviete šķiroties ieguva pusi no aktiera naudas, tātad - 425 miljonus. Šī ir lielākā summa Holivudas šķiršanās prāvās, kura izmaksāta.

Maikls Duglass un Diandra Duglasa izšķīrās, un sieviete ieguva 45 miljonus.

Klints Īstvuds un Dina Īstvuda: šķiršanās pieteikumu iesniedza Dina un beigu beigās saņēma 350 miljonus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu