Rīgā atklāta īpaša kino mīļiem domāta kafejnīca

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

21.maijā «Splendid Palace» kinoteātrī tika atklāta īpaša kino mīļiem domāta kafejnīca, kurā iespējams ne tikai malkot kafiju vai baudīt ēdienu, bet arī skatīties filmas. Sabiedrībā pazīstami cilvēki un kino piekritēji steidza uz «Film noir» atklāšanu.

Jau ierodoties pasākuma vietā, viesus sagaidīja vairākus metrus garš sarkanais paklājs, kurš ikvienam lika justies kā īstā kinofilmā, jo, ejot pa paklāju, cilvēkiem virsū tika pūsti dūmi, kuri radīja noslēpumainības efektu.

Ieejot telpā, viesiem uzreiz tika piedāvāts šampanietis, lai vakara baudīšana sāktos uzreiz ar pirmo soļu speršanu kafejnīcā.

Viesi varēja fotografēties vairākās īpašās vietās, gan ārā pie foto sienas, kuru iekļāva dūmi, gan iekštelpās, pozējot kopā ar lielu mežacūkas izbāzeni, kurš kalpo kā kafejnīcas simbols.

Viesus izklaidēja dzīvās mūzikas pavadījums, mīmi, kā arī filma, kura tika rādīta speciālā kafejnīcas telpā.

Tieši telpu, kurā rādīja filmu, daudzi izmantoja, lai nodotos saviesīgām sarunām un atpūstos no ikdienas burzmas un cilvēku daudzuma.

Galvenajā zālē varēja baudīt dažādas uzkodas un vīnu, kurš nebeidzās līdz pat pēdējam viesim.

Jautrība sita augstu vilni un daudzi jo daudzi mūzikas ritmu pavadībā nodevās dejām, parādot, ka spēj atpūsties arī agrā pēcpusdienā.

Vakara gaitā sekoja arī loterija, kurā viesi varēja laimēt dažādas vērtīgas balvas.

Sabiedrībā pazīstami cilvēki nesteidzās pamest greznās kafejnīcas telpas bet baudīja atmosfēru, sarunas un telpu iekārtojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu