OHO! Diāna Kītone spēja apēst vairāk nekā 20000 kaloriju dienā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Diāna Kītone nekad nav melojusi un slēpusi savas privātās dzīves detaļas, to pierāda kaut fakts, ka viņa ir atzinusi, ka ir slimojusi ar bulīmiju un slimības laikā spējusi dienas ēdienreizēs uzņemt vairāk nekā 20000 kaloriju.

Ar bulīmiju aktrise Diāna Kītone slimojusi laika posmā, kad viņai bija divdesmit gadi, un tas bija laiks, kad aktrise spēja apēst vairāk kā divdesmit tūkstošus kaloriju.

Aktrise stāsta, ka viss, ko viņa vēlējās, bija apmierināt izsalkumu, kurš nekad nerimās. Diāna nu jau sasniegusi sešdesmit astoņus gadus un piebilst, ka tieši šis slimības laiks ir sliktākais laiks viņas dzīvē.

Diāna iemācījās slimības pazīmes neizrādīt apkārtējiem, un viņai izdevās savas problēmas slēpt veselus četrus gadus.

Kītone nav meklējusi ārstu palīdzību, vienkārši vienu dienu viņa apstājās un sāka ēst normāli, tas notika laika posmā, kad pieauga aktrises popularitāte, cilvēki sāka viņu mīlēt un izgaisa viņas iekšējie kompleksi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu