Foto: Slavenības fotografē sevi pat slimnīcas gultā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Daudzi mūziķi, aktieri, sabiedrības dāmas populāras palikušas lielā mērā pateicoties saviem ierakstiem sociālajos tīklos, tāpēc, lai nezaudētu fanu uzmanību zvaigznes, pat atrodoties slimnīcā, neaizmirst sociālajos tīklos ievietot jaunus ierakstus un fotogrāfijas.

Foto: Instagram

Lilija Alena 7.maijā tika nogādāta slimnīcā, jo iesnu iespaidā viņai sākās smaga deguna infekcija. Dziedātājai tiek stiprināta imūnsistēma, bet deguna infekcija tika apkarota jau ierašanās dienā.

Foto: Instagram

Pirms nepilna mēneša arī skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa atradās slimnīcā, jo viņai sākās alerģiska reakcija pret antibiotikām. Baumoja, ka patiesībā Sairusa nogādātā slimnīcā narkotiku pārdozēšanas dēļ, bet šādu versiju noliedza gan Mailija, gan viņas ārstējošais personāls.

Foto: Instagram

2013.gada 7.martā dziedātājs Džastins Bībers tika nogādāts slimnīcā ar sūdzībām par problemātisku elpošanu. Mūziķim jau pirms koncerta bija problēmas ar elpošanu, bet viņš nodziedāja visu koncertu un tikai tad devās pie ārstiem.

Foto: Instagram

2012.gada janvārī dziedātājas Meraijas Kerijas vīrs Niks Kanons tika nogādāts slimnīcā, un Meraija ik dienu viņu apciemoja un neļāva vīram garlaikoties.

Foto: Instagram

2012.gada jūnijā dziedātāja Pinka ievietoja priecīgu fotogrāfiju no slimnīcas palātas, sakot, ka par spīti vēdera sāpēm jūtas lieliski, jo slimnīcu uztver kā otrās mājas, tas tāpēc, ka viņas māte visu dzīvi ir strādājusi par medmāsu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu