«Prāta vētra» ar mājīgu, omulīgu koncertiņu prezentē jauno albumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

19.maija pēcpusdienā grupa «Prāta vētra» prezentēja savu jauno albumu «7 soļi svaiga gaisa». Ar albuma dziesmām grupa atgriežas pie sava pirmsākuma, muzikālā skanējuma, kurš faniem vienmēr bijis tuvākais.

Albumu grupa prezentēja ar koncertu Jaunā Rīgas teātra pagalmā, kur bija uzcelta liela skatuve.

«Vēlējāmies albumu prezentēt mājīgi, omulīgi, lai nezustu sirsnība. Domāju, mums izdevās. Sapulcējām vienuviet mūsu bērnus, sievas, ģimenes locekļus un kvēlākos fanus, tieši tā, kā tas vajadzīgs. Tagad gatavosimies koncertu tūrei, kurā pavadīsim visu vasaru,» smaida Kaupers.

Un tieši tas arī izdevās, jo piecdesmit lielākie fani, pērkot jauno albumu veikalā «Randoms», saņēma divus ielūgumus uz prezentācijas koncertu.

Fani tāpat kā grupas ģimenes locekļi uz pasākumu ieradās ar ziedu un dāvanu kalniem, lai sveiktu grupu īpašajā brīdī, un pēc koncerta apbēra māksliniekus ar dažādām pavasara veltēm un īpaši sagatavotām dāvanām.

Klausīties grupas «Prāta vētra» jauno albumu bija ieradušies arī sabiedrībā pazīstami ļaudis, tādi kā reperis Gacho, grupa «Instrumenti», dziedātājs Dons, futbolists Māris Verpakovskis, uzņēmēja Marika Ģederte, modes blogere Santa Bindemane, dīdžejs Kaspars Bindemanis, aktieris Rihards Lepers, televīzijas seja Lelde Lietaviete, raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

Pirms koncerta sākuma cilvēkus iesildīja Renārs Zeltiņš, kurš atnākušās slavenības gan intervēja, gan lika dejot, gan spēlēt iedomu futbolu, tas atdzīvināja viesus un lika aplaudēt un smaidīt.

Par spīti aukstajam laikam viesiem tika dalīts saldējums, kurš gluži kā dziesmā savā veidā mudināja ikvienu apēst ziemu.

Grupa nodziedāja visas septiņas albuma dziesmas, kuras cilvēki klausījās pat uz apkārtējo māju jumtiem, lai tikai būtu labāka redzamība.

Pēc koncerta grupa vairāk nekā stundu dalīja autogrāfus, fotografējās, sniedza intervijas un saņēma dāvanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu