Foto: Hjū Džekmens otrreiz uzvarējis ādas vēzi (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktieris Hjū Džekmens 8.maijā portālā «Instagram» ievietoja fotogrāfiju, kurā redzams ar plāksteri uz deguna. Kā izrādās, aktieris atkārtoti ir piedzīvojis ādas vēža atgriešanos. Aktieris aicina ikvienu lietot saules aizsargkrēmus.

Par spīti tam, ka aktieris ir pārcietis ādas vēzi, viņš izskatās veselīgs. Hjū Džekmens ir uzaudzējis nelielu bārdiņu, kura lieliski izskatās un padara viņu vīrišķīgāku.

Foto: Instagram

Aktieris saka lielu paldies dakteriem, kuri viņam jau otro reizi izglāba dzīvību, laicīgi atklājot ādas inficētās vietas un tās likvidējot.

Iepriekšējo reizi ādas vēža pazīmes uz aktiera ādas tika likvidētas pagājušā gada novembrī, bet jau šā gada maijā viņam nācās veikt tādu pašu procedūru.

Aktieris iesaka apmeklēt ārstus, pārbaudīt veselību un nebūt tādiem muļķiem, kāds bija viņš. Problēmas ignorēšana tai neliek izgaist.

Emocionāli saglabāt līdzsvaru aktierim un viņa ģimenei palīdz meditācija, ar to ģimene nodarbojas visi kopā, tā dod spēku un palīdz cīnīties ar Hjū slimību.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu