Foto: Ieskaties Sviftas ballītē pēc «Billboard awards» ceremonijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Teilore Svifta šā gada «Billboard awards» ceremoniju var saukt par savu, māksliniece ieguva visvairāk balvu un devās mājās ar veselām astoņām statuetēm. Pirms mājās iešanas māksliniece kopā ar draugiem izklaidējās īpašā ballītē uz kuru tika aicināti tikai dziedātājas labākie draugi.

Dziedātāja Teilore Svifta nepalika uz pasākuma oficiālo ballīti, bet kopā ar saviem tuvākajiem draugiem devās uz savu personīgo ballīti, uz kuru bija uzaicināti tikai īpaši cilvēki.

Foto: Instagram

Ballīti māksliniece nerīkoja pati, jūtot Teilores panākumu tuvošanos, par to parūpējās viņas labākais draugs dziedātājs Eds Šīrans.

Foto: Instagram

Viesu vidū bija tādas slavenības kā grupas «One direction», «The Fifth Harmony» un, protams, arī mākslinieces jaunais puisis, dīdžejs Kalvins Hariss.

Foto: Instagram

Kā jau ierasts labākajās Holivudas ballītēs, viesi fotografējas izmantojot foto būdu, kura nodrošina tūlītēju fotogrāfiju iegūšanu, kuras vēlāk pārfotografējot nonāk sociālajos tīklos.

Svifta savu uzvaras vakaru nosvinēja godam, un viņu ik uz soļa atbalstīja viņas mīļotais Kalvins Hariss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu