«Rīgas stila pavēlnieks» raidījuma grandiozais sezonas fināls

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 21. maijā kanālā RīgaTV 24 norisināsies «Rīgas stila pavēlnieks» raidījuma fināls. Šoreiz modeļu – un ne tikai – lomās iejutīsies Latvijas mūzikas un sporta festivāla «Playground» organizatori un dalībnieki.

Raidījuma finālā sagaidīsim un ieskandināsim vasaru muzikālā un sportiskā festivāla «Playground»gaisotnē. Uzstāsies mūzikas grupas: «Limonāde» un «Flame & the Rolltones», tērpus demonstrēs festivāla «Playground» organizatori un dažādu sporta veidu pārstāvji. Raidījuma apmeklētājiem būs iespēja laimēt ielūgumus uz festivālu.

Foto: publicitātes

RīgaTV 24 rūpējas par saviem viesiem, tāpēc apmeklētāji tiks sagaidīti ar «welcome drink» un garšīgām uzkodām no resorāna «Terra». Būs dažādi konkursi un pārsteigumi.

Foto: publicitātes

Par muzikālo atmosfēru rūpēsies naktskluba «Kaļķu Vārti» rezidentdīdžejs DJ Plastic, par brīnišķīgajām bildēm fotogrāfs Kristaps Bardziņš.

Raidījumu vērot klātienē Blaumaņa ielā 32, laipni gaidīts ikviens interesents. Ieeja no plkst. 20:30. Ieeja bez maksas. Iespēja rezervēt galdiņu zvanot pa tālruni: 26551530.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu