Semam Smitam veikta balss saišu operācija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: samsmithworld

Britu dziedātājam Semam Smitam ceturtdien veikta balss saišu operācija, pēc kuras viņš vēl vairākas nedēļas nedrīkstēs uzstāties. 22 gadus vecais Smits ievietoja sociālajā tīklā «Instagram» attēlu no slimnīcas. «Tikko pamodos pēc operācijas. Esmu apdullis no pretsāpju līdzekļiem un klausos Vitniju Hjūstoni, ha ha,» viņš raksta.

Smits trīs nedēļas pēc operācijas nevarēs ne runāt, ne dziedāt.

Kā jau ziņots, popa sensācija Smits aprīļa beigās atcēla koncertus Austrālijā, uz kuriem visas biļetes bija izpirktas. Pēc tam viņš paziņoja par Tokijā un Manilā paredzēto uzstāšanos atcelšanu. Smits sacīja, ka viņam esot bijušas pārslogotas balss saites un tajās radies neliels asinsizplūdums.

Smits nav atklājis, kur viņam veikta operācija, taču pēdējās dienās viņa sociālo tīklu kontos tikušas publicētas fotogrāfijas no Ņujorkas un Bostonas.

Smits, kurš vēl nesen strādāja par bārmeni Londonā, iekaroja pasaules slavu ar dziesmu «Stay With Me». Šī gada «Grammy» balvu ceremonijā Smits ieguva četrus apbalvojumus.

Hospital Selfie

A photo posted by Sam Smith (@samsmithworld) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu