Taps zināms, kurš kļūs par Latvijā pirmo Karaoke TV čempionu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 15.maijā pulksten 20:00, RīgaTV 24 sāksies Karaoke TV čempionāta fināls, kurā seši karaoke dziedātāji, kas vairāk nekā 100 šova dalībnieku konkurencē aizcīnījušies līdz finālam, cīnīsies par titulu Pirmais Latvijas Karaoke TV čempions!

Par Latvijas Karaoke TV čempiona titulu un balvām sacentīsies seši karaoke dziedātāji no dažādām Latvijas vietām – Iveta Ķezbere no Rīgas, Jānis Voronovs no Ventspils , Guna Lesčinska no Ludzas, Ainārs Uzulnieks no Aizkraukles, Līva Sloģe no Alūksnes un Renāra Kaupera balss līdzinieks - Armands Lozinskisno Rīgas.

Fināls norisināsies divās kārtās, un dziedātāji izpildīs vienu iepriekš sagatavotu dziesmu un vienu izlozes dziesmu. Viņus finālā vērtēs profesionāļi, kas labi pārzina šovbiznesa būtību un zina, kā jāuzvedas uz skatuves, lai izpatiktu publikai – žūrijā būs dziedātāja Māra Upmane-Holšteine, protams, Karaoke Tv čempionāta «boss» – Aivars Freimanis jeb Frīdis. Arī skatītajiem būs iespēja balsot par savu simpātiju un ietekmēt čempionāta rezultātu!

Foto: publicitātes

Dalībnieki cīnīsies par čempiona titulu, kuru, protams, var izcīnīt tikai viens, un iespēju piedalīties Karaoke čempionātā uz Tallink prāmja, kas norisināsies jau nākamajā dienā – 16. maijā. Muzikālajā peldējumā uz Stokholmu, ņemot līdzi draugus, būs iespēja doties pirmo trīs vietu ieguvējiem.

Pēc šova fināla, kā jau ierasts visas pēdējās piektdienas kopš janvāra, kad Rīga TV 24 sākās Karaoke Tv čempionāts, notiks karaoke ballīte ar Frīdi. Tā kā viņa krājumos ir karaoke versijas vairākiem tūkstošiem dziesmu, tad katram izklaidēties gribētājam noteikti būs iespēja atrast savējo! Karaoke - tā ir iespēja ikvienam jautri pavadīt piektdienas vakaru, un neatgriezeniski noņemt nedēļā uzkrāto spriedzi! Čempionātu vada Latvijas karaoke krusttēvs Aivars Freimanis jeb Frīdis un atraktīvais Mārtiņš Kapzems!

Foto: publicitātes

Fināla cīņu būs iespējams vērot arī klātienē, Blaumaņa ielā 32! Ieeja bez maksas!

Grupa Prāta Vētra otrdien, 12.maijā, viesojās Rīga TV 24 raidījumā «Rampas ugunis», kur atzinīgi izteicās par vienu no Karaoke TV čempionāta finālistiem, kuru redzēsim šo piektdien uz skatuves, Renāra Kaupera balss līdzinieku - Armandu Loziniski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu