Kas īsti ir INTERLUX Travel piedāvājums: Spānija par 199 EUR?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pats pieprasītākais INTERLUX Travel 8 dienu ceļojums uz Spāniju, kas Jūs iepazīstinās ar pilsētu-kūrortu tradīcijām, paražām, mītiem un leģendām. Šī gleznainā valsts, brīnumainā «oāze», piepilda ceļotājus ar kādu pārsteidzoši dzīvinošu spēku. Ikviena Spānijas province ar tās arhitektūru, vēsturi un kultūras pieminekļiem izraisa pastāvīgu sajūsmu.

Mūsu gidiem bieži tiek uzdots jautājums: «Kurš maršruts Jums patīk vislabāk?» Uz šo jautājumu ir grūti atbildēt, jo viņiem visa Spānija ir «mājas» un iemīļotā «darba vieta». Ar mūsu līdzdalību Jūs gan ieraudzīsiet Spāniju no pavisam dažādiem skatupunktiem, gan atklāsiet tās pagātni un tagadni, jo šī valsts taču ir tik daudzšķautņaina!

Foto: publicitātes

Un tātad – kāda ir INTERLUX Travel piedāvātā Spānija?

Pirmajā ierašanās dienā Jūs izbaudīsiet siltās smiltis un Vidusjūru.

Otrās dienas pēcpusdienā Jums būs iespēja apmeklēt Barselonu. Jūs gaida aizraujoša ekskursija, kuras laikā aplūkosiet slaveno Barselonas gotikas stila katedrāli. Varēsiet doties pastaigā pa La Ramblu – galveno Barselonas gājēju ieliņu, kuras apmeklējums jau kļuvis par sava veida rituālu. La Rambla – tas ir īsts piedzīvojums, kurā piedalās tūristu pūļi, paši pilsētnieki, vietējie suvenīru un ziedu tirgotāji, mākslinieki, mīmi, aktieri, muzikanti un daudzi citi. Šajā ielā katru dienu valda neparasta noskaņa. Ekskursijas noslēgumā Jūs varēsiet izbaudīt slaveno «dziedošo» strūklaku krāšņumu.

Trešās dienas pēcpusdienā paredzēts brauciens uz Žironu un Tossu de Maru.

Ceturtajā dienā Jūs pārsteigs Salvadora Dalī pasaule, bet piektajā dienā Rupita un Bezalū.

Sestajā dienā Jūs varēsiet degustēt Spānijas vīnus un apskatīt Monseratu.

Septītajā dienā ir brauciens uz Valensiju. Mūsdienās tā ir trešā lielākā Spānijas pilsēta rindā aiz Madrides un Barselonas. Valensijā atrodamas daudzas vēsturiskas ēkas un būves, kas liecina par aizraujošo pilsētas vēsturi. Valensija, silto Vidusjūras ūdeņu apskalota, ir tipiska austrumu piekrastes pilsēta, kas strauji, dažbrīd pat haotiski aug un attīstās. Bet ģimenēm ar bērniem INTERLUX Travel šajā dienā piedāvā iespēju izklaidēties atrakciju parkā «Port Aventura».

Astotajā dienā mēs sakām «Adiós!» Spānijai un atgriežamies Rīgā.

Foto: publicitātes

Iepazīt Spāniju kopā ar INTERLUX Travel Jūs varēsiet jūnijā un septembrī.

Ceļojuma cenā iekļauts:

Lidojums Rīga – Žirona - Rīga

Transporta pakalpojumi ekskursiju laikā

Grupas vadītāja pakalpojumi

7 naktis viesnīcā (brokastis iekļautas)

Rokas bagāža līdz 5kg (55 cm х 45 cm х 25 сm)

Nododamā bagāža līdz 15kg (56 сm х 32 сm х 84 сm)

Ekskursijas piedāvājumā par papildus samaksu!

Detalizētāku informāciju atradīsiet šeit -> http://interluxtravel.lv/ru/avia/item/65-tur-v-ispaniju.html

Foto: publicitātes

Bet tagad pamēģināsim pārvarēt dažus ar šo skaisto Vidusjūras valsti saistītos aizspriedumus un stereotipus:

Visiecienītākais dzēriens – sangrija. Labojums: visiecienītākais dzēriens tūristu vidū – sangrija. Tā kā spāņu vīns ir lēts un garšīgs, tad vairums spāņu ir iecienījuši vīnu.

Vēršu cīņas ir nacionālais sporta veids. Labojums: nacionālais sporta veids ir futbols.

Visi prot dejot flamenko. Labojums: Flamenko – tas ir vispārējs nosaukums, kas sevī ietver ģitārspēli, dziedāšanu un dejošanu ar plaudēšanu. Tā kā šī deja ir radusies Seviļā, tad patiesais dejas stila nosaukums ir seviljana.

Hasta pronto! INTERLUX Travel!

Mūsu kontakti:

Kaļķu iela 7 – 3.stāvs, Rīga, Latvija

Tel.: (+371) 22 723 341.

E-mail: booking@interluxtravel.lv

Web: www.interluxtravel.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu