OHO! Džastins Bībers vakariņo kopā ar Kendelu Dženeri (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

28.aprīlī dziedātājs Džastins Bībers ieturēja maltīti kopā ar Kendelu Dženeri un abu kopīgo draudzeni Heiliju Boldvinu. Šī ir pirmā reize, kad jaunieši satikās pēc tam, kad Bībera bijusī meitene Selēna Gomesa izdzēsa Dženeru māsas un Bīberu no visiem sociālajiem tīkliem.

Trīs draugi ieturēja vakariņas Japāņu restorānā un baudīja dažādu veidu suši un citus japāņu nacionālos ēdienus. Vakariņas aizņēma vairāk kā divas stundas, kuru laikā draugi daudz smējās un nepārtraukti sarunājās.

Pirmais meitenes pameta Bībers un neilgi pēc tam prom devās arī abas sieviešu kārtas vakariņotājas.

Kā izrādās, Selēna Gomesa pārtrauca draudzību ar abām Dženeru māsām un Džastinu Bīberu, jo ieraudzīja puiša telefonā īsziņu apmaiņu ar Kendelu un saprata, ka jaunieši savā starpā flirtē. Gomesa sajutās nodota no abām pusēm, tāpēc izbeidza kontaktu gan ar Bīberu, gan Kendelu.

Bībers šo meitenes izdzēšanu komentē, ka beidzot viņam ir laiks turēties pie cilvēkiem, kuri liek viņam smaidīt un mīlēt dzīvi, bet aizmirst tos, kas liek justies slikti.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu