Teilore Svifta atklāj savas lielākās bailes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Teilore Svifta vienmēr uzsvērusi, ka spēcīgākā un lielākā draudzība viņai ir ar mammu. Māksliniece saprot, ka reiz pienāks diena, kad mammas vairs nebūs, un tās ir viņas lielākās bailes - zaudēt māti.

Māksliniecei, iespējams, pavisam drīz nāksies saskarties ar savām lielākajām bailēm, jo gada sākumā viņas mātei tika diagnosticēts vēzis un Teilorei katrs rīts un došanās gulēt saistās ar bailēm, ka no rīta mammas vairs nebūs, savukārt no rītiem - ka mamma nepacels telefonu.

Svifta pati faniem paziņoja par mammas slimību un apsolīja nepārtraukti informēt par viņas veselības stāvokli, jo tieši fanu labie vārdi ir tie, kas liek viņai nesalūzt, bet turpināt doties uz priekšu.

Mākslinieci atbalsta arī viņas mīļotais cilvēks, populārais dīdžejs Kalvins Hariss, kurš mazina mākslinieces paniku un palīdz apkarot bailes.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu