Anna Rozīte jau otro gadu piedalījās Sieviešu skrējienā (26)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bellas publicitātes foto

1.maijā notika gadskārtējais «Sieviešu skrējiens», kurā piedalījās vairāk nekā 4000 dalībnieces, kuras bija gatavas noskriet vai noiet septiņus kilometrus. Skrējienā piedalījās arī raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte.

Raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte sāka skriet tikai pagājušajā gadā, kad viņu uzaicināja kļūt par vienu no sieviešu skrējiena vēstnesēm. Līdz tam mirklim televīzijas personība ar skriešanu bija uz jūs, tomēr Anna izlēma, ka tas varētu būt labs izaicinājums, un atklāja priekš sevis skriešanu no jauna.

«Trenēties man diemžēl nesanāk bieži, bet, tā kā dzīvoju pie jūras, tad vienu reizi nedēļā atrodu laiku skrējienam gar jūru, jo tā ir ne tikai fiziska slodze, bet fantastiska meditācija un domu kārtošana. Turklāt skrējiena laikā dzirdama dabas radīta melodija, kas ir labāka par jebkuru mūziku. Iesaku,» skriešanas paradumus atklāj Anna.

Skriešana, vasara, veselīgs dzīvesveids - tas ir teikts par Annu. Neskatoties uz to, ka skriešana ir samērā jauns atklājums Annai, parasti vasarās viņa piedalās velosipēdu maratonos, brauc ar ūdensslēpēm, dodas pārgājienos un reiz pat piedalījās skrituļslidošanas sacensībās.

Foto: Bellas publicitātes foto

Aktīvs dzīvesveids ir Annas hobijs, un vasara tam ir pats piemērotākais laiks.

«Es neesmu no tām, kam skriešana ir asinīs, man tik tiešām ir jātrenējas, lai es varētu noskriet kādu lielāku gabalu. Un, protams, kādreiz, kāda grūtāka treniņa laikā šķiet, ka jāmet miers, tomēr šī fantastiskā sajūta pēc treniņa atsver visu. Un vēl veidojas arī pozitīva atkarība, jo ir neaprakstāms prieks sajust progresu, lēnītēm tomēr es jūtu, ka varu noskriet aizvien vairāk, un tas rāda lielu gandarījumu,» priecājas Anna.

Anna piemetina, ka skriešanā galvenais ir pareiza elpošana un labi apavi, viss pārējais ir otršķirīgi.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu