Nosaukta pasaulē ietekmīgākā māmiņa!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Katru gadu pirms Māmiņdienas ārvalstu izdevums «Working Mother» laiž klajā tradicionālu topu, nosaucot pasaulē ietekmīgākās māmiņas. Topa augšgalā šogad iekļuvusi popdīva Bejonsē.

Par visietekmīgāko māmiņu pasaulē nosaukta amerikāņu dziedātāja Bejonsē. Pie šāda titula viņa tikusi talanta, sociālās ietekmes un savas darba ētikas dēļ.

Aizvadītā gada decembrī Bejonsē laida klajā jaunu albumu, kura ietvaros tika uzfilmēts videoklips «Yours and Mine», tajā tika izcelts feminisms, kā arī Bejonsē parādīja savu gandarījumu par laulību un bērniņa audzināšanu.

Topā iekļuvusi arī aktrise Andželīna Džolija, modes dizainere Viktorija Bekhema, realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, popdīva Madonna, dziedātāja Dženifera Lopesa, aktrise Bleika Laivlija un citas.

Jau kopš 2012.gada izdevums laiž klajā šādu topu. Tajā var iekļūt sievietes, kurām ir vismaz viens bērns, kā arī sievietes ar ietekmi sabiedrībā, spēju iedvesmot un acīmredzamu mīlestību pret ģimeni.

2012.gada janvārī pasaulē nāca Bejonsē un viņas vīra, repera Jay Z meitiņa Aivija Blū Kārtere. Pāris iepazinās 2002.gadā, bet 2008.gadā apprecējās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu