«The Shoes Store» prezentē jaunākos apavu modeļus (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Hibneris

Sniegs nokusis, lietus aizskalojis putekļus, caur mākoņiem arvien biežāk izspraucas saules stari, un ir laiks nomainīt apavus, ne tikai savam transporta līdzeklim, bet arī sev!

Ja gribas ko atšķirīgu, ir vēlme tikt pamanītam pūlī, tev patīk kvalitāte un pazīstamu zīmolu oriģināli, nevis pakaļdarinājumi, ir jādodas uz «The Shoes Store» – apavu veikalu personībām!

«The Shoes Store», kā jau personībām raksturīgs, neatstāj vienaldzīgu nevienu. Jūs to vai nu iemīlēsiet, vai novīpsnāsiet, ka tur nekā nav.

Ja ir viens apavu veikals, ko var nosaukt par Eiropas apavu veikalu, tad tas ir «The Shoes Store». Tie, kas regulāri ceļo, būs patīkami pārsteigti, ka tos pašus apavu modeļus, ko redzējāt vienā no labākajiem apavu veikaliem Prange Diseldorfā, jūs varat iegādāties tepat pie mums Rīgā un, kas nav mazsvarīgi, - par tādu pašu cenu, jo «The Shoes Store» seko ražotāju noteiktajai Eiropas cenai.

Starp piedāvātajiem apavu zīmoliem atradīsiet «Desigual», «Hispanita», «Karma of Charme», «G-Star», «Fly London», «Lacoste», «Nero Giardini», «Palladium», «Art», «United Nude» un citus.

KONKURSS!

Piedāvājam iepazīties ar daļu no veikalā pieejamā apavu klāsta.Šobrīd sadarbībā ar «The Shoes Store» jums ir iespēja laimēt jebkurus apavus. Viss, kas jādara, - jāiet uz «The Shoes Store» «Facebook» lapu https://www.facebook.com/TheShoesStore un jāizvēlas savs mīļākais apavu zīmols. Izloze notiks 12. maijā.

Uzvarētājs tiks paziņots «The Shoes Store» «Facebook» lapā.

Veikali «The Shoes Store» atrodami t/c Domina Shopping, Ieriķu ielā 3, un Galerijā Centrs, Audēju ielā 16.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu