Katrīna Dimanta Dānijā plāno apciemot Nāriņu (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linda Rutule

Viena no grupas «Aarzemnieki» spilgtākajām dalībniecēm Katrīna Dimanta nevēlas būt soliste, viņa ļoti labprāt ir dažādu grupu dalībniece. Dziedātāja vēlas ar mūzikas palīdzību turpināt apceļot pasauli un dot cilvēkiem enerģiju un radīt prieku.

Grupa «Aarzemnieki» svētdienas pēcpusdienā devās uz Dāniju, lai piedalītos Eirovīzijas dziesmu konkursā, un grupas dalībniece Katrīna Dimanta pagaidām vēl neizjūt stresu, bet pašu stresu kā tādu uzskata par normālu parādību.

«Pirms izlidošanas vairākas dienas domāju, ka koferis jākrāmē, domāju, ko ņemt līdzi, ko varbūt neņemt līdzi, viss bija kārtīgi jāpārdomā, lai beigās nekā netrūktu, ceru, ka paņēmu īstās lietas,» smaida Katrīna.

Par citu valstu dziedātājiem Katrīna neiespringst, jo šajā konkursā ikviens, kurš dodas uz Dāniju, ir liels dziedātājs vai grupa. Katrīnai ļoti patīk bārdainā Končita, kura pārstāv Austriju, jo ir ļoti sirsnīga, jauka, draudzīga, turklāt ar lielu, skaistu balsi.

«Dānijā plānoju ar velosipēdu aizbraukt līdz jūrai, pēc nostāstiem esmu dzirdējusi, ka pludmale Dānijā ir skaista. Apciemošu arī Mazo Nāriņu, reiz, kad biju vēl ļoti jauna, viņu satiku, bet neatceros šo braucienu spilgti. Tagad atkārtojot vizīti pie Nāriņas, manas emocijas būs piesātinātākas. Skatījos mūsu grafiku, un ar prieku varu teikt, ka man būs vismaz viena diena, lai apskatītu Dāniju, aizbrauktu līdz pludmalei un satiktu Nāriņu,» priecājas Katrīna.

Grupas «Aarzemnieki» vienīgajai sieviešu kārtas dalībniecei ir neizsakāms prieks un lepnums, ka tieši viņa ar grupu pārstāvēs Latviju īpašajā konkursā, ik dienu pēc Latvijas nacionālā fināla dziedātājas prātā uzplaiksnīja zibsnis, kurš neļāva aizmirst to īpašo sajūtu, kura viņu pārņēma pēc uzvaras Ventspilī.

«Ar atplestām rokām gaidu to mirkli, kad pirmajā mēģinājumā uzkāpsim uz lielās Eirovīzijas skatuves, bildēs jau redzēju, cik liela ir gan pati skatuve, gan arēna. Gribu to sajust, gribu to sajūtu, apziņu, ka tas notiek ar mani,» skaidro Katrīna.

Stresa situācijās Katrīna pati mēģina sevi nomierināt, tāpēc ir būtiski, lai apkārt nav tādi cilvēki, kuri ļaujas stresam. Ja dziedātāju piemeklēs stress, viņa laiku pavadīs viena vai kopā ar cilvēkiem, kuri prot paklusēt un būt vienkārši līdzās.

«Man nav plānu darboties kā solistei, nevienu mirkli neesmu par šādu iespējamību domājusi. Iespējams, vēlāk plāni mainīsies, bet pagaidām es to nevēlos. Plānos ir iemācīties spēlēt vēl vairāk mūzikas instrumentu un uzlabot spēlētprasmi tiem instrumentiem, kurus jau spēlēju,» atklāj Katrīna.

Kā lielāko sapni mūzikā Katrīna nosauc to, kas jau ir realitāte, dziedātāja ar mūzikas palīdzību apceļo pasauli, dodot cilvēkiem prieku un ļaujoties enerģijas apmaiņai, tādā veidā esot laimīga.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu