Ar šiku un Rīgas stilīgākajiem ļaudīm prezentē jaunu modes namu (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ceturtdien, 24. aprīlī, modes un stila cienītāji bija atrodami vienā vietā, Rīgas stilīgākie ļaudis pulcējās modes nama «Fashion Road» atklāšanā un iepazinās ar jaunā zīmola pirmo vasaras kolekciju.

Viesi neieradās tukšām rokām, bet sveica modes dizaineri ar vairāk nekā desmit gadu stāžu, Helēnu Soudu, ar viņas modes nama atklāšanu un jauno tērpu kolekciju.

Šī bija viena no retajām reizēm, kad kāds pasākums tiešām sākās laikā, tāpēc daudzi viesi, kuri ieraduma pēc ieradās vēlāk, nožēloja kavēšanos.

Viesi tika cienāti ar dažādām uzkodām, šampanieti un vīnu. Vakara noslēgumā tika iznesta milzīga svētku torte, kuru ēdot neviens nespēja atturēties no papildu gabaliņa prasīšanas.

Modes nama atklāšanu apmeklēja tādi cilvēki kā uzņēmēja Sveta Loeva ar meitu Kristīnu, blogeris Deniss Ševeļovs, modelis Jaroslavs Barišņikovs, blogere Alīna Kellere, dziedātāja Natālija Tumševica, Rīgas modes nedēļas dvēsele Jeļena Strahova, blogere Karīna Zu, žurnāliste Kristīne Gnatjuka un daudzi citi.

Pasākums tika ieturēts piecdesmito gadu stilā, zinot šo informāciju, arī viesi ieradās, ievērojot piecdesmito gadu modes tendences.

Neoficiālās daļas laikā viesi varēja apskatīt jaunās kolekcijas tērpus tuvāk, aptaustīt audumus, sajust to pieskārienus uz ādas, kā arī parunāties ar pašu modes nama dizaineri Helēnu Soudu.

Ikvienam viesim arī prom nevajadzēja doties tukšām rokām, modes nams ikvienam dāvāja mazu dāvaniņu par piemiņu.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu