Bono: «Tāda sajūta, it kā man būtu cita cilvēka roka»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Īru rokgrupa U2 gatavojas nākamajai koncertturnejai, kaut arī dziedātājs Bono joprojām nespēj spēlēt ģitāru pēc savainojuma, ko pirms pusgada guva negadījumā ar velosipēdu.

Kā jau ziņots, pagājušā gada novembrī Bono cieta negadījumā, vizinoties ar velosipēdu Centrālparkā Ņujorkā. Sadursmes brīdī mūziķis zaudēja samaņu.

Bono tika veikta piecas stundas gara operācija, kurā viņa elkonī tika ievietotas trīs metāla plāksnes un 18 skrūves.

«Man šķita, ka mana galva ir cietāka par jebkuru virsmu, ar kuru tā varētu nonākt saskarē, taču tagad tā vairs nedomāju,» laikrakstam «The New York Times» atzīst Bono. «Es nenokritu no «Harley-Davidson» motocikla. Es nokritu no velosipēda, bet mani kauli sašķīda gabalos.»

«Tāda sajūta, it kā man būtu cita cilvēka roka. Es nevaru saliekt pirkstus, roka ir stīva. Taču ārsti saka, ka ik nedēļu sadzīstot milimetrs nervu, tāpēc 13 mēnešu laikā man būtu jāuzzina, vai atgūšu jutīgumu. Mana plauksta ir nejutīga, kaut arī ar elkoni un seju ir labāk. Ļoti smagi, ka tā noticis ar manu roku, jo es nevaru paspēlēt ģitāru,» teica Bono.

U2 koncertturneja sāksies 14.maijā Kanādā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu