«Dejo ar zvaigzni» fināla aizkulisēs skan smiekli un jautras čalas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Desmitais šova «Dejo ar zvaigzni» raidījums, kurš bija arī šova fināls, lika šova telpās pulcēties pilnīgi visiem izbalsotajiem dalībniekiem, kuri bija ieradušies, lai dejotu un atbalstītu savus jauniegūtos draugus.

Par spīti finālam šova gaiteņos, pateicoties izbalsotajiem dalībniekiem, skanēja smiekli, norisinājās sarunas, tika uzmundrināti fināla četri spēcīgākie pāri, atkalredzēšanās prieku nevarēja noslēpt.

Šova aizkulisēs varēja manīt visus izbalsotos dalībniekus, izņemot Annu Lieckalniņu, kura gan vēlāk dalībniekiem pievienojās noslēguma ballītē viesnīcā «Baltvilla».

Visnopietnāk fināla dejām gatavojās dziedātāja Liene Greifāne, kura mēģināja katru dienu pa vienpadsmit stundām un arī šova aizkulisēs visu laiku pavadīja, mēģinot savas dejas ar partneri Viktoru Haritonovu. Mēģināts tika gan ģērbtuvē, gan kafejnīcā, gan gaiteņos, lai deju numurus noslīpētu līdz pēdējam.

Arī atbalstītāji katram pārim bija kuplā skaitā, katrs bija paņēmis līdzi savus tuvākos, mīļākos cilvēkus, lai dalītu šo lielisko mirkli.

Viesu rindās bija tādi cilvēki kā dejotājs Rolands Šteinbergs, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, radio dīdžejs Natālija Oļesik, žurnāliste Una Ulme, basketbolists Kaspars Kambala un daudzi citi.

Četri fināla pāri savu fanu un mīļo cilvēku dēļ grima ziedu kalnos, tik daudz ziedu saņēma katrs pāris.

Izbalsotie dalībnieki izteicās, ka beidzot pilnīgi bez stresa spēj baudīt dejošanu kameru priekšā, jo viņi netiek vērtēti, bet var baudīt deju, noskaņu un dāvāt saviem skatītājiem prieku.

Pēc nodejošanas daudzi dalībnieki bija manāmi kafejnīcā, baudot vīnu, skandinot glāzes par lielisku raidījumu un spriežot par to, kurš uzvarēs.

Tika pat slēgtas derības, kurās skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate uzvarēja, iegūstot šampanieša pudeli.

Beigu beigās uzvaras laurus plūca dziedātāja Liene Greifāne, kura nedomā mest pie malas dejošanu, bet iekļaut to savā ikdienā. Sieviete kā pateicību, par deju mācīšanu iegūto summu 5000 eiro uzdāvināja savam deju partnerim Viktoram Haritonovam, lai viņš spētu doties uz pasaules mēroga sacensībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu