Foto: Māra Upmane-Holšteina ir kļuvusi par māmiņu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

12. aprīļa vakarā pasaulē nāca grupas «Astro`n`out» līderes Māras Upmanes-Holšteinas un dziedātāja Goran Goras jeb Jāņa Holšteina-Upmaņa pirmdzimtā, meitiņa Ronja.

Jaunā māmiņa stāsta, ka jūtas lieliski un arī mazā meitenīte jūtas labi, bet jaunais tētis nespēj vien beigt priecāties aiz lepnuma, ka ir kļuvis par meitenītes tēti, jo, uzzinot, ka sieviņa ir stāvoklī, vēlējās tieši meitiņu.

Foto: Facebook

«Vārds Ronja atnāca, kad bez kalendāra priekšā domājām versijas, iekrita prātā bet sākumā likās pārāk stipra asociācija ar grāmatu «Ronja, laupītāja meita», tomēr visu laiku tas vārdiņš neatlaidās, jo mazais jau puncī izrādīja raksturu,» stāsta Māra.

Jaunie vecāki palasīja vārdu nozīmes un izsecināja, ka aizmetņi vārdam ir no senebreju vārda «Ronia», kas nozīmē - Dieva priekpilnā dziesma, izlasot šo raksturojumu, jaunie vecāki saprata, ka atbilstošāku vārdu neatradīs.

«Jūtamies ļoti labi, tomēr reizē neticas, ka mūsu bebulis ir jau klāt, tā ir tāda pārsteidzoša un tajā pašā laikā pašsaprotama sajūta,» atklāj Māra.

16.aprīlī dziedātāja un mazā Ronja devās mājās un nu mēģina panākt, ka mazulīte un ģimenes mīlulis, kaķis Tunka sadraudzējas.

«Tunka tāda aizdomīga vēro pa gabalu, bet pamazām nāk un apošņājas, mēģinām tā nejauši, ik pa brīdim ar bēbi rokās piesēsties netālu no viņas, lai viņa aprod, un šķiet, mums viss izdodas. Mēs Tunkai sakām, ka viņa ir krustmāte un viņai ir jāsargā bēbis,» smejas Māra.

Apsveicam jaunos vecākus!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu