«Kino Citadele» notiks «Leģendu vakars» ar aktrisi Lilitu Ozoliņu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Kinoteātrī «Kino Citadele» 16.aprīlī plkst.17 notiks pasākums «Leģendu vakars», kurā viesosies pašmāju kino un televīzijas aktrise Lilita Ozoliņa, informēja kinoteātra sabiedrisko attiecību konsultante Renāte Kuļomina.

Vakara gaitā aktrise kinoteātra apmeklētājus iepazīstinās ar savu skatījumu par kino kultūras attīstību Latvijā un atklās kino veidošanas aizkulišu notikumus. Pēc kopīgām sarunām un diskusijām pasākuma apmeklētāji kā pirmie iepazīsies ar piedzīvojumu drāmu «Noass», kurā galvenās lomas atveidotājs ir ASV Kinoakadēmijas balvas jeb «Oskara» ieguvējs Rasels Krovs.

Pasākuma laikā kultūras ziņu žurnālists Andrejs Volmārs sarunā ar Ozoliņu atskatīsies uz tādām Latvijas kino vēsturē nozīmīgām filmām kā «Kad lietus un vēji sitas logā», «Ilgais ceļš kāpās», «Melnā vēža spīlēs», «Cīrulīši» u.c., kurās spēlējusi vakara viešņa. Tāpat aktrise izteiks savu viedokli par kino attīstību Latvijā un iepazīstinās ar šī brīža aktuālākajām starptautiskajām filmām.

«Leģendu vakara» viesiem būs iespēja izsacīties par apskatītajām tēmām, uzdot aktrisei jautājumus, kā arī iegūt balvas no kinoteātra «Kino Citadele».

Biļetes uz pasākumu var iegādāties kinoteātrī «Kino Citadele» vai mājaslapā «www.forumcinemas.lv».

«Leģendu vakars» ir senioriem adresēts kino projekts, kurā ik reizi vecāka gada gājuma cilvēkiem tiek sniegta iespēja tikties ar kādu no Latvijā iemīļotiem kinoaktieriem vai režisoriem, uzzināt interesantus faktus par kino veidošanas aizkulisēm, iepazīt tuvāk mūsdienu kino kultūras attīstību un uzdot sev interesējošus jautājumus vakara viesim. «Leģendu vakara» pasākumi tiek apvienoti ar atsevišķām Latvijas vai pasaules kino filmu pirmizrādēm, tā iepazīstinot seniorus ar mūsdienu kino vidi un pārmaiņām, kuras ietekmējušas kino kultūras attīstību visā pasaulē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu