Laivlija atklāj, kā izgāzusies, satiekot prezidentu Obamu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrisei Bleikai Laivlijai nav problēmu pastāstīt par savām neveiksmēm, aktrise labprāt padalās arī par izgāšanos, kura notikusi, satiekot prezidentu Baraku Obamu.

Aktrisi Bleiku Laivliju, satiekot prezidentu Baraku Obamu, pārņēmis tik liels stress, ka viņa nav spējusi kontrolēt neko no tā, ko viņa runājusi.

Laivlija stāsta, ka prezidents ar visiem iepazinies, stāstījis par veidiem, kā plāno mainīt pasauli, padarīt to labāku. Viesi atbalstījuši prezidenta runas, toties Laivlija spējusi vien pateikt, ka cer, ka viņš nerunā tukšās runas.

Aktrise atgādinājusi prezidentam par to, ka viņš, pirms kļuva par prezidentu, atstājis viņas vīram balss ziņu telefonā, bet viņš to izdzēsis, jo tajā laikā Obama bijis tikai senators, ne prezidents.

Bleika turpinājusi pīties savos tekstos, vēlāk pasakot, ka neviens nav spējis vispār iedomāties, ka Baraks kļūs par prezidentu, un stresa dēļ lūgusi viņu vēlreiz atstāt ziņu viņas vīram.

Aktrisei bijusi pat izdomāta runa, ko teikt prezidentam, bet pēkšņi prātā parādījusies balta lapa un viņa runājusi visu, kas ienāk prātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu