«TE!» atklās Latgali (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LV jaunatklāšanas komanda 17. aprīļa raidījumā «TE!», ko varēs skatīties LTV 1 plkst. 21:15, izrādīs multikulturālo un daudzkonfesionālo Latgali. To pētīs un ar vietējiem tiksies Marta Selecka un Gustavs Terzens. Raidījuma jaunpienācējs Uldis Brūders izstaigās noslēpumainās Olaines takas, savukārt Māra Kampernova iepazīs ielu muzikantu kultūru Rīgā. Sev neierastā formā muzicēs arī kāds slavens mākslinieks.

Dace Grimze dalīsies bitenieku stāstos, uz sarunu aicinot bitenieku Jāni Vainovski. Skatītāji varēs nobaudīt medu ar ogu garšu.

«TE!» komanda veicina Latvijas apceļošanu visās gada sezonās un apzina vietējās vērtības, vietas, notikumus un cilvēkus. Raidījumu TE! veido VFS Films sadarbībā LTV, Latvijas Vides aizsardzības fondu, OlainFarm un Latvijas Mobilo Telefonu (LMT). TE! atbalsta Laima, Latvijas Pasts, Tūrisma attīstības valsts aģentūra, Latvijas Valsts meži un Volvo.

Raidījumu LTV 1 ekrānos var redzēt katru ceturtdienu plkst. 21:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11:00. Visas raidījuma epizodes varēs skatīties arī VFS Films mājas lapā (skat. resursus).

vfs.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu