Izdzirdot «Jaunā viļņa» rezultātus, dziedātāju sejās vērojams pārsteigums un viegls smīns (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Ceturtdien, 10. aprīlī, norisinājās viena no jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» Eiropas atlases kārtām. Šajā kārtā tikt uz konkursa «Jaunais vilnis» finālu centās septiņi dziedātāji no Latvijas.

Par iespēju pārstāvēt valsti prestižajā konkursā sacentās Jenny May, Aminata, Stass Šurins, Mārtiņš Ruskis un Jānis Lemežis. Baigu beigās šis gods tika piešķirts dziedātājam Stasam Šurinam, kurš ir televīzijas šova «Фабрика звезд 3» uzvarētājs.

Eiropas atlasē par iespēju piedalīties konkursā «Jaunais vilnis» sacentās Beļģijas, Izraēlas, Itālijas, Lietuvas, Polijas, Meksikas, Horvātijas un Igaunijas pārstāvji.

Uz lielo konkursa finālu vēl bez Stasa Šurina dosies Itālijas pārstāvis, kā arī lietuviete Monika Linkyte, kura savā valstī ir iemantojusi lielu popularitāti, pateicoties dažādiem realitātes šoviem un koncertiem. Divdesmit gadus vecā dziedātāja izcēlās uz visu mākslinieku fona ar milzīgu pašpārliecību un ticību saviem spēkiem.

Atlasē piedalījās arī Igaunijā populārā dziedātāja Jana Kaask, bet pat ar spilgto priekšnesumu nespēja izcīnīt iespēju doties uz lielo finālu.

Vērot atlasi un atbalstīt kolēģus bija ieradušas dziedātājas Liene Šomase un Katy Tindemark.

Liene Šomase bija ieradusies, lai atbalstītu savu audzēkni Patrīciju, kura cīnījās par iespēju pārstāvēt Latviju bērnu «Jaunajā vilnī». Izdzirdot rezultātus, Liene nespēja slēpt sašutumu, sakot, ka nezināja, ka popmūzikas kategorijā tagad iederas arī operas dziedājums, jo tieši Latviju pārstāvēs dziedātājs, kurš dzied šādā manierē.

Toties dziedātāja Katy Tindemark vienkārši ieradās, lai paklausītos citu valstu jauno mākslinieku sniegumu un atbalstītu vietējos dziedātājus, bet pati nepiedalās konkursā, jo neredz jēgu to darīt.

Izdzirdot rezultātus, Latvijas dziedātāju sejās parādījās pārsteiguma izteiksme un viegls smīns, bet tas nespēj mainīt rezultātu, Latviju konkursā pārstāvēs dziedātājs Stass Šurins.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu