Slavenības greznā mākslas galerijā apskata vasarīgu tērpu modes skati

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

15.aprīļa vakara mākslas galerijā «Putti» notika zīmola «ArtJam.me» jaunās kolekcijas prezentācija. Viesiem bija iespēja vērot vasarīgus apģērbus, kuri ikvienai dāmai liks izskatīties lieliski karstajās vasaras dienās.

15. aprīlī mākslas galerijā «Putti» pulcējās Latvijas modes pazinēji un sabiedrības dāmas, kuras saprot, ka tuvojas vasara un ir nepieciešams atjaunot savu garderobi. Sievietes ar nepacietību gaidīja modes skates sākumu, lai redzētu jaunās vasaras tendences.

Jau stundu pirms skates sākuma dāmas ieradās galerijā un ieņēma labākās vietas, lai varētu baudīt modi un kārtīgi apskatīt ikvienu tērpu.

Lai modes eksperti, biznesa lēdijas, dažādu veidu slavenības un modes blogeri justos labi, par labsajūtu bija padomāts, piedāvājot ikvienam dažādus vīnus, vīnam piemērotas uzkodas un dažādus bezalkoholiskos dzērienus.

Skates laikā gandrīz ikviens tērps saņēma aplausus, kurus modeļiem dāvāja viesi, īpaši lielus aplausus saņēma paši mazākie modeļi, kuriem grūtības, uztraukumu sagādāja kaut doma par došanos uz mēles.

Tā kā skate notika neformālā gaisotnē, arī tai beidzoties viss turpinājās tikpat nepiespiesti, viesi steidza ar ziediem apdāvināt jauno dizaineri, zīmola «ArtJam.me» īpašnieci, kura, priecīga par izdošanos, pozēja pie foto sienas kopā ar ikvienu interesentu.

Vēlāk viesi nesteidza pamest mākslas galerijas telpas, bet apskatīja galerijas piedāvātos eksponātus, turpināja dzert vīnu un apspriest redzētos modeļus.

Dažas dāmas bija sajūsmā par platajām naktskrekla veida kleitām, bet bija tādas, kuras vairāk sajūsminājās par pieguļošākiem tērpu modeļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu