Džilindžers un Dzelme noliedz baumas par attiecību krīzi (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv arhīvs

Viens no Dailes teātra populārākajiem pāriem aktrise Elīna Dzelme un režisors Dž. Dž Džilindžers noliedz izskanējušās baumas par attiecību krīzi un uzskata, ka baumas radušās pārpratuma ceļā vai arī kāds vienkārši vēlējies pārim sarežģīt dzīvi.

Tiesa gan, pāris šobrīd daudz laika pavada šķirti, jo Dž. Dž. Džilindžers atrodas Maskavā un, esot Latvijā, gatavojas pirmizrādei Liepājas teātrī, bet Elīna kopā ar kolēģi Dārtu Daneviču gatavojas performancei «Dzīvo damies», kuru būs iespējams vērot 14. un 15. aprīlī.

Kā ziņo izdevums «Privātā Dzīve», aktrise Elīna Dzelme uz jautājumu par šķiršanos atbild, ka viņa ar vīru nešķiras. Elīnai nav nekādu citu attiecību un, cik viņa zina, arī viņas vīram tādu nav.

Sieviete piemetina, ka teātris ir īpaša republika, varbūt kādam skauž, varbūt kāds redzējis viņu vai vīru sarunājoties ar kādu cilvēku un izdarījis pārsteidzošus secinājumus.

Uz to pašu jautājumu par attiecību krīzi Dž. Dž Džilindžers atbildējis, ka viņiem viss ir ideāli un tie, kas stāsta, ka tā nav, vēlas viņam ko sarežģīt.

Režisors gan piebilst, ka laiku pa laikam viņam ir radošā krīze, bet, kad krīze būs attiecībās, viņš pats to publiski paziņos, jo ir atklāts cilvēks un neko neslēpj.

Dž. Dž Džilindžers un Elīna Dzelme savas attiecības sāka 2009. gadā, 2011. gadā apprecējās, bet jau 2012.gadā pārim piedzima pirmais kopīgais bērns, meita Hanna.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu