«Time» 100 ietekmīgāko cilvēku sarakstā iekļuvuši Kenje Vests un Marina Lepēna

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla «Time» ceturtdien nosaukto 100 ietekmīgāko cilvēku sarakstā iekļuvuši reperis Kenje Vests, amerikāņu televīzijas personība Kima Kardašjana un Francijas galēji labējās partijas «Nacionālā fronte» (FN) līdere Marina Lepēna.

«Time» sarakstā iekļuvušie nav sadalīti pa vietām, bet sagrupēti piecās kategorijās - titānos, pionieros, māksliniekos, līderos un ikonās.

Sarakstā iekļuvuši arī ASV prezidents Baraks Obama, Indijas premjerministrs Narendra Modi, Dienvidāfrikas arhibīskaps Desmonds Tutu, pāvests Francisks un bijusī ASV valsts sekretāre Hilarija Klinotne, kura šonedēļ oficiāli paziņoja par nodomu kandidēt nākamajās ASV prezidenta vēlēšanās.

«Time» sarakstā nosauktas arī aktrises Rīsa Viterspūna un Emma Vatsone, astronauts Skots Kellijs un ASV Federālo rezervju sistēmas (FRS) vadītāja Dženeta Jellena.

Līderu kategorijā līdzās Obamam iekļauti arī Vācijas kanclere Angela Merkele, Kubas prezidents Rauls Kastro, Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu, Kremļa saimnieks Vladimirs Putins un ASV vēstniece ANO Samanta Pauere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu