Astotā šova «Dejo ar zvaigzni» aizkulisēs centības dēļ plīst pat žaketes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

12. aprīļa vakarā norisinājās šova «Dejo ar zvaigzni» astotais raidījums, kurš izvērtās liktenīgs skaistuma konkursu dalībniecei Diānai Kubasovai un dejotājam Kārlim Kemleram – dalībnieki neiekļuva šova pusfinālā.

Tuvojoties pusfinālam, dalībnieki vairāk seko līdzi citu dejotāju sniegumam, seko līdzi punktu skaitam, lai jau pirms došanās uz finiša līniju būtu droši par savu palikšanu šovā, kā arī redzētu un novērtētu, kuri ir tuvākie konkurenti.

Šovam virzoties uz priekšu, dalībnieki vairāk laiku nepavada kafejnīcā, vērojot šovu un smejoties par dažādiem jokiem, bet laiku vairāk pavada aizkulisēs, koncentrējoties saviem deju numuriem.

Vienīgi pēc abu deju nodejošanas dziedātāja Liene Greifāne ar savu partneri Viktoru Haritonovu sēdēja kafejnīcā un vēroja pārējo dalībnieku priekšnesumus izsakot dažādas pozitīvas piezīmes saistībā ar to izaugsmi.

Šis bija pirmais no astoņiem raidījumiem, kurā Lieni Greifāni klātienē neatbalstīja viņas vīrs Igors Greifāns, toties dziedātājai bija līdzi paprāvs draugu pulks, kuri atbalstīja mākslinieci, kā vien spēja, atbalstītāju vidū bija gan žurnāliste Una Ulme, gan dziedātājs Roberto Meloni, kurš ar saviem jokiem uzmundrināja un lika pasmaidīt ne vienam vien dalībniekam.

Roberto nebija vienīgais sabiedrībā pazīstamais cilvēks šova aizkulisēs, dziedātājs Mārtiņš Ruskis bija ieradies atbalstīt Mārtiņu Oliņu, kuru, ierodoties aizkulisēs, sveica ar lielām ovācijām.

Aktieris Gints Grāvelis tik ļoti centās dejot un darīja to tik ļoti no sirds, ka šo dejošanu neizturēja vīrieša dzeltenā žakete, kura uz muguras saplīsa. Mākslinieks par to prata pasmieties un neiespringt.

Par vienu no uzticamākajiem šova vērotājiem un pavadoņiem var uzskatīt aktrises Evijas Skultes mīļoto vīrieti Rimvīdu Martinaiti, kurš gandrīz katru svētdienas vakaru atrodas Rīgas Kinostudijā, vienatnē sēž kafejnīcā un gaida to mirkli, kad uz skatuves kāps viņa mīļotā.

Šovam noslēdzoties, sapratām, ka pusfinālā vairāk neredzēsim skaistuma konkursu dalībnieci Diānu Kubasovu un dejotāju Kārli Kemleru. Uzzinot rezultātus, Diānas acīs nebija redzama vilšanās, bet prieks, kā gan citādi, šovs reiz beigsies ikvienam un aiziet vajag ar skaisti nodejotām dejām, tā, lai nekas nav jānožēlo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu