Emma Vatsone modes industriju sauc par bīstamu un neveselīgu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Emma Vatsone jau no bērnu dienām filmējas un ir sev piesaistījusi preses uzmanību, līdz ar to viņa jau no jaunības dienām ir piedalījusies dažādās fotosesijās un zina modes industrijas «virtuvi».

Aktrise Emma Vatsone modes izdevumos redzamās fotogrāfijas sauc par bīstamām un neveselīgām jaunajai paaudzei.

Fotogrāfijas neparāda patiesību, neviens cilvēks nav tik perfekts, kā to pozicionē žurnāli. Aktrise zina cik daudz pūļu ieguldīts, lai cilvēki fotogrāfijās izskatītos perfekti.

To nezina jaunās meitenes, kuras mēģina līdzināties sievietēm no žurnāliem, ievēro diētas, uzlabo izskatu, bet patiesībā viņas mēģina līdzināties fotošopa radītajam tēlam, ne cilvēkam.

Emmu vairāk saista cilvēki mirklī, kad viņi nav pārveidoti perfekti, jo tieši tie mazie knifiņi sejā un augumā liek redzēt cilvēka patieso burvību un viņa personību.

Aktrisei nepatīk slava, kuru viņa ieguvusi, jo tā rada problēmas, kad jākontaktējas ar kādu, kurš nepārstāv šovbiznesu.

Emma atceras pirmo dienu un universitātē: kad viņa iegājusi telpā, viss kurss pagriezies un skatījies uz viņu, aktrisei grūti nācās saņemties un nebēgt prom.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu