Laima Vaikule aicina uz savu festivālu Dzintaros

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visiem zināms, ka Laima Vaikule prot intriģēt un pārsteigt. Šoreiz dīvai atkal jauns piedāvājums visiem viņas šarma un talanta cienītājiem – 8. un 9. jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks festivāls «Laima Vaikule Rendez-vous».

Uzstāsies gan pati Laima Vaikule, gan viņas draugi un viesi Intars Busulis, Linda Leen, Jānis Stībelis, Andris Ērglis, kā arī krievu estrādes zvaigznes Aleksandrs Buinovs, Verka Serdjučka u.c. Dalībnieku saraksts tiks papildināts, jo vēl notiek pārrunas ar vairākām Krievijas šovbiznesa slavenībām, kas arī apliecinājušas vēlmi ierasties uz «randiņu ar Laimu». Koncertu programma un dalībnieku sastāvs atšķirsies, taču abās dienās skanēs populāras dziesmas un stāsti par tām.

Laima Vaikule: «Tie būs vasaras vakari ar seniem un jauniem draugiem, mūziķiem un dziesmām, kam bijusi kāda loma manā dzīvē. Dziedāšu pati, dziedās viņi, kaut ko nodziedāsim kopā un es pastāstīšu, ko man nozīmē šīs dziesmas un šie cilvēki. Ceru, sanāks laba atpūta ar labu pēcgaršu. Un man ir svarīgi, ka tas notiek tieši Jūrmalā un Dzintaros. Eiropā netrūkst saulaināku kūrortu ar lielākām un lepnākām koncertzālēm, bet te es visvairāk jūtos kā mājās. Te ir kas tāds, kā nav nekur citur. Priecāšos par visiem, kas atnāks.»

Biļetes jau nopērkamas “Biļešu paradīze” kasēs un internetā:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu