Arī slavenībām ir nācies dzīvot kopā un būt istabas biedriem (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Slavenības pirms slavas vai filmēšanas laikā ir bijuši spiesti dzīvot kopā ar istabas biedru, lai ietaupītu līdzekļus vai vienkārši vietu trūkuma dēļ. Populārās personas labprāt atskatās uz šo laiku un komentē.

Lindsija Loena un Ravena Saimone

Aktrise Lindsija Loena īrēja dzīvokli kopā ar Ravenu Saimoni, bet pašā dzīvoklī uzturējās nieka trīs reizes. Loena vienkārši maksāja īres naudu un savu istabu izmantoja vairāk kā mantu glabātavu. Tā tas turpinājās, līdz Ravena lauza īres līgumu, meitene vēlējās dzīvot kopā ar īstu cilvēku.

Diāna Agrona un Lea Mišela

Seriāla «Glee» zvaigznes Lea Mišela un Diāna Agrona jau no pašas pirmās seriāla sērijas filmēšanas mitinājās vienā istabā. Aktrises lieliski sadzīvoja, jo abas nav ballīšu cilvēki, bet labprāt vakaros skatās filmas. Aktrises bieži vien vakarus veltīja, lai kopā gatavotu garšīgus ēdienus, tā kā aktrises ir vegānes, tas tikai atviegloja ēdiena gatavošanu.

Bens Afleks un Mets Deimons

Bērnības dienu draugi dzīvoja kopā līdz pat savai veiksmes filmai «Labais Vils Hantings». Aktieri sākumā īrējuši māju pie jūras, kur vienmēr atradās daudz draugu un lietoja alkoholu, vēlāk, beidzoties naudai, aktieri pārvācās uz mazāku dzīvokli. Tā tas turpinājās līdz dalībai leģendārajā filmā.

Nikija Rīda un Kristena Stjuarte

Sievietes dzīvoja kopā vienā viesnīcas istabiņā laikā, kad tika filmēti skati filmai «Jauns mēness». Aktrises nav gājušas izklaidēties, bet devušās vakariņās kopā ar pārējiem aktieriem. Citā brīvajā laikā viņas uzturējušās numuriņā un vienkārši atpūtušās.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Pola Abdula un Kara Dioguardi

Pirms Kara Dioguadri pievienojās televīzijas šova «Amerikāņu elks» žūrijas locekļiem, viņa vairāku gadu garumā laiku pa laikam mēdza padzīvot pie dziedātājas Polas Abdulas. Abdula Karu sauc par labāko istabas biedreni, kāda viņai ir bijusi, vienīgi piebilst, ka Kara miegā staigā.

Mišele Viljamsa un Raiens Goslings

Filmējoties filmā «Blue Valentine», aktieriem palūdza padzīvot nedēļu kopā vienā viesnīcas numuriņā, beigu beigās nedēļa pārauga par visu filmēšanas laiku. Aktrisei ļoti patika laiks, kad viņi dzīvoja kopā, jo Raiens darīja visus iespējamos darbus, bet viņa vienkārši atpūtās.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu