«Jay-Z» izņēmis albumu «Reasonable Doubt» no «Spotify»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STAN HONDA / AFP

Amerikāņu reperis «Jay-Z» izņēmis savu debijas albumu no straumēšanas pakalpojuma «Spotify» neilgi pēc tam, kad laida klajā konkurējošu pakalpojumu «Tidal».

No pirmdienas «Spotify» lietotāji vairs nevar noklausīties 1996. gada albumu «Reasonable Doubt», taču tas parādījies līdzīgā straumēšanas pakalpojumā «Tidal».

Pagaidām pārējie «Jay-Z» albumi joprojām ir pieejami «Spotify» lietotājiem.

Kā jau ziņots, «Jay-Z» pagājušajā nedēļā prezentēja «Tidal» ar vairāku mūzikas industrijas zvaigžņu piedalīšanos. Preses konferencē piedalījās popdīvas Madonna un Bejonsē, reperis Kanje Vests, franču elektroniskās mūzikas duets «Daft Punk», dziedātāja Ališa Kīza, rokmūziķis Džeks Vaits un citi mūziķi, kam piederēs uzņēmuma daļas.

Riana un Bejonsē izlaidušas dziesmas, kas ekskluzīvi pieejamas tikai «Tidal» lietotājiem. Nedēļas nogalē pakalpojumā tika izlaista dziedātājas Ērikas Badu īsfilma «They Die By Dawn».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu