Ir zināms, kuras slavenības dokumentus Timberleiks izmantoja tīņa gados, lai tiktu klubā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājs Džastins Timberleiks deviņdesmitajos gados bija populārās puišu grupas «N Sync» sastāvā, sasniedzot popularitātes kāpumu, puišiem vēl nebija astoņpadsmit gadu, tātad ieeja klubos bija liegta, bet jaunieši vienalga paspēja iemanīties naktsklubā, izmantojot aktiera Džeimsa van der Bīka dokumentus.

Aktieris Džeimss van der Bīks Lasvegasā vadījis Jaunā gada pasākumu, kad pie viņa pienāca izklaides kompleksa vadītājs un teica, ka puišu grupa «N Sync» vēlas viņu satikt, Džeimss saticies ar puišiem un pēc pasākuma oficiālās daļas gājis ar viņiem izklaidēties.

Džeimsam ļoti iepatikās puiši, jo viņi bija pieklājīgi, jauki, un viņš paņēma tos līdzi uz klubu, aktieris iegājis iekšā un savus dokumentus padevis Džastinam, tā ar vieniem un tiem pašiem dokumentiem iekšā tikuši veseli trīs grupas «N Sync» biedri.

Vēlāk gan jauniešus pieķēra šajā viltībā un Džeimsam atņēma dokumentus, vēlāk aktierim bija jāskaidrojas ar policiju un jāstāsta, kā viņa dokumenti nonāca nepilngadīgu personu rokās.

Pateicoties aktierim, mūsdienās populārais dziedātājs Džastins Timberleiks pirmo reizi apmeklēja klubu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu