Miks Džegers atvadās no Lorēnas Skotas privātās bērēs Losandželosā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu mūziķis Miks Džegers otrdien privātā bēru ceremonijā Losandželosā atvadījās no savas ilglaicīgās partneres Lorēnas Skotas, kura izdarīja pašnāvību.

Kā jau ziņots, 49 gadus vecā Skota 17.martā tika atrasta mirusi savā dzīvoklī Manhetenā.

Bērēs bija ieradusies austrāliešu aktrise Nikola Kidmena un viņas vīrs, kantri dziedātājs Kīts Urbans, kā arī rokmūziķis Braiens Adamss, vēsta Losandželosas mediji.

Grupas «Eurythmics» bijušais dalībnieks Deivs Stjuarts uz ģitāras pavadīja gospeli «Will the Circle be Unbroken», savukārt dziedāja «The Rolling Stones» fona dziedātājs Bernards Folers.

Foto: AP/ScanPix



Ceremonija notika «Hollywood Forever» kapsētā, kurā apglabātas tādas zvaigznes kā Džeina Mensfīlda, Rūdolfs Valentino un Duglass Fērbenkss.

Skota un Džegers sāka tikties 2001.gadā.

«Es joprojām nespēju saprast, kā mana mīļotā un labākā draudzene varēja izbeigt savu dzīvi tik traģiskā veidā,» pēc Skotas nāves savā mājaslapā rakstīja Džegers. «Mēs kopā aizvadījām daudzus brīnišķīgus gadus un izveidojām sev lielisku dzīvi.»

Skota sāka karjeru kā modele, taču 2006.gadā atklāja savu modes namu «L'wren Scott».

Skotas pieguļošās kleitas bija iecienījušas gan Holivudas zvaigznes, gan arī ASV pirmā lēdija Mišela Obama.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu