Latvijas labākie šefpavāri lutina savas garšas kārpiņas ar veselīgiem «smūtijiem»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2.aprīlī zīmols «Stollar» prezentēja savu jauno lieljaudas blenderi «the Boss». Prezentācija notika īpašā Latvijas labāko, iecienītāko pavāru lokā. Par ierašanos prezentācijā pavāri saņēma šo gandrīz tūkstoti vērto blenderi savā īpašumā.

Blendera prezentācija norisinājās, kā jau pienākas šādām prezentācijām, virtuvē, kurā pulcējās tādi šefpavāri kā Mārtiņš Rītiņš, Māris Jansons, Kaspars Jansons, Svetlana Riškova un Lauris Aleksejevs.

Pavāri gan vairāk iejutās degustatoru lomās, jo ar blenderi darbojās kulinārijas eksperte Signe Meirāne, kura blendēja gan zupas, gan «smūtijus» un beigu beigās pat saldējumu.

Populārie pavāri sievietei palīdzēja ar sastāvdaļu tīrīšanu, mazgāšanu un viņas veikumu degustēšanu.

Ēdiena gatavošanas zvaigznes komentēja blendera veikumu, salīdzināja to ar cilvēka roku iespējām, un atskanēja pat Mārtiņa Rītiņa topa teiciens – kas gan var būt labāks par šo!

Pavāri arī pajokoja par vienu no Rītiņa topa teicieniem - ja mājās nekā nav, jāatver ledusskapis un jāizņem sasaldēti banāni un lasis.

Visi kā viens atzina, ka pavasaris ir iestājies un uzturā vairāk jālieto vitamīnus saturoši produkti; ja tos sablendē, sanāk lielisks spēka kokteilis.

Pēc stundu ilgā pasākuma pavāri dāvanā saņēma gandrīz tūkstoš eiro vērto blenderi un apmierināti devās uz saviem restorāniem turpināt pārsteigt klientu garšas kārpiņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu