«Disney» veidos filmu «Mulana»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinostudija «Disney» plāno uzņemt filmu, kas balstīta uz populāro 1998. gada multfilmu «Mulan» («Mulana»), vēsta izklaides industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter». «Disney» iegādājies Elizabetes Mārtinas un Lorēnas Hinekas scenāriju. Tajā apspēlēta ķīniešu leģenda par Mulanu - cīnītāju, kura bija slavenās multfilmas galvenā varone.

Gaidāmās filmas producenti būs Kriss Benders un Džeisijs Spinks, kurš darbojies komēdijā «We're the Millers» («Milleru ģimenīte»).

1998.gada multfilma saņēmusi «Zelta globusa» un ASV Kinoakadēmijas balvu nominācijas.

«Disney» nesen izlaistā uz multfilmu balstītā filma «Cinderella» («Pelnrušķīte») ar aktrisi Liliju Džeimsu galvenajā lomā no biļešu pārdošanas kinoteātros nopelnījusi 336,2 miljonus ASV dolāru (310 miljonus eiro).

2010. gada kinolente «Alice in Wonderland» («Alise Brīnumzemē»), ko uzņēma režisors Tims Bērtons, nopelnīja 1,02 miljardus dolāru (920 miljonus eiro), savukārt «Maleficient» («Melnā burve Malefisenta») ar aktrisi Andželīnu Džoliju galvenajā lomā - 758 miljonus dolāru (699 miljonus eiro).

2017. gadā plānots izdot filmu «Beauty and the Beast» («Skaistule un briesmonis»), kurā galvenās lomas uzticētas Emmai Vatsonei un Denam Stīvensam. Tuvākajos gados iznāks arī jaunas «The Jungle Book» («Džungļu grāmata») un «Dumbo» («Dambo») versijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu