Šova «Dejo ar zvaigzni» aizkulisēs ieper Gintu Grāveli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ir noslēdzies sestais šova «Dejo ar zvaigzni» raidījums, kurš izvērtās liktenīgs dziedātājai Lienei Greifānei un dejotājam Viktoram Haritonovam, kurus daudzi uzskatīja par vieniem no šova līderiem.

Ar katru raidījumu dalībnieku šovā paliek arvien mazāk un mazāk, aizkulisēs vairs nevalda tik liela kņada, bet stresa daudzums ir palielinājies, kā nekā ir palikuši dalībnieki, kuri visi ir gatavi cīnīties par uzvaru un iespēju dejot kaut vienu nedēļu ilgāk.

Kā jau pienākas Pūpolu svētdienā, daudzi dalībnieki, aizkulisēs satiekot savus mīļos, saņēma nevis rozes, bet gan pūpolus. Aktieris Gints Grāvelis pat labprātīgi ļāva partnerei sevi iepērt, kā tas pienākas šajos svētkos. Arī viņa partnere Liene Tarana saņēma mazu pērienu no saviem draugiem.

Neizbēgama sastāvdaļa šova aizkulisēs ir dziedātājas Lienes Greifānes vīrs Igors, kurš katru reizi ierodas Kinostudijā ar lielu ziedu pušķi un atbalsta savu mīļo sieviņu, kā arī sniedz morālo atbalstu, pateicoties savai klātbūtnei.

Tikpat neiztrūkstoša seja katru svētdienas vakaru šova «Dejo ar zvaigzni» aizkulisēs ir skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, kura vienmēr dedzīgi atbalsta savu draudzeni Svetlanu Levu.

Par lielu prieku dalībniekiem arī izbalsotie dejotāji neaizmirst par šovu, bet svētdienās ierodas, lai atbalstītu palikušos dalībniekus, un nedēļas laikā iesaistās arī šovu izveidē kā konsultanti.

Šova aizkulisēs dalībnieki bija maz redzami staigājam un arī neuzturējās kafejnīcā, bet vairāk atpūtās aizkulisēs, savu deju partneru sabiedrībā. Tas vien parāda, ka šovā ir palikuši saliedētākie pāri, kuri ir spējuši sadraudzēties.

Par spīti tam, ka ir jau sestais šova raidījums, dalībnieki nespēj pierast pie fanu veidotajiem plakātiem un priecājas par ikvienu no tiem, gluži kā pirmo reizi, ieraugot plakātus ar saviem vārdiem vai fotogrāfijām.

Tā kā šovam ir daudz fanu, kuri nav pilngadīgi, ir tikai likumsakarīgi, ka reklāmas paužu laikā tie dodas medīt savu elku autogrāfus un kopā ar tiem nofotografēties.

Diemžēl šova izskaņā sestais raidījums liktenīgs izvērtās dziedātājai Lienei Greifānei un dejotājam Viktoram Haritonovam. Dziedātāja nespēja valdīt asaras aiz sarūgtinājuma, bet, redzot Lieni dejojam, zinot, cik ļoti viņai patīk to darīt, ir skaidrs, ka viņa to turpinās. Māksliniece saņēma daudzus uzmundrinājuma vārdus, komplimentus par savu dejotprasmi un centību, bet prasmes nekur nespēj pazust!

Kā jau vienmēr, šovu «Dejo ar zvaigzni» uzņēmēja Svetlana Leva noslēdz, kopā ar saviem atbalstītājiem domājot labas domas un laižot gaisā īpaši veidotus balonus. Šī reize bija īpaša, jo Latvijā bija ieradusies uzņēmējas meita Kristīne, kura atbalstīja savu mammu klātienē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu