Kidmenas un Krūza dēls stāsta par attiecībām ar Nikolu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Daudziem ir piemirsies, ka aktrisei Nikolai Kidmenai vēl no laulībām ar aktieri Tomu Krūzu ir divi bērni - 21 gadu vecā Izabella un 19 gadus vecais Konors. Konors beidzot atklāj, kāpēc pēdējos gadus nav redzēts kopā ar māti vai tēvu un kādas ir viņu attiecības.

Jaunieši tik ilgi nav redzēti kopā ar vecākiem, ka visi ir sākuši domāt, ka aktrisei ir divas meitas no laulībām ar kantrī mūzikas zvaigzni Kītu Urbanu, bet Tomam Krūzam ir viena meita no laulībām ar aktrisi Heitiju Holmsu un citu bērnu aktieriem nav.

Pēc šķiršanās no Toma Krūza abi vecākie bērni izvēlējās dzīvot kopā ar tēvu, nevis Nikolu, tas sievieti sāpināja un atsvešināja no bērniem.

Konors saka, ka ļoti mīl savu māti un ģimene viņam vienmēr būs pirmajā vietā, puisis un viņa vecākā māsa Nikolu redz tikai pāris reizes gadā.

Puisis neredzēšanos ar māti noveļ uz lielo attālumu, kā arī to, ka jaunības gados izdarītā izvēle Nikolai liek domāt, ka viņa nav gana laba māte.

Jaunieši izvēlējās dzīvot ar Tomu, jo tāpat kā Toms ir scientoloģijas piekritēji, bet Nikola tāda nav.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu